Пиенето на кафе може да намали риска от фатални сърдечни заболявания

Половин до три чаши кафе на ден намалява риск от инсулт или от сърдечно-съдови заболявания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който не пие от кръчмата ще пие от аптеката!

Може , но не е сигурно , затова и както пишат винарите малко винце, и както казват веганите малко рукола и както казват спортистите 10 км ходене и както казват ... и айде,,, :)

Ха.ха.ха. Значи, когато отвориха еврейската верига Starbucks си поръчвам three shots espresso. Любезно ми се хилят и кимат и....ми дават 3 отделни чаши с по 1 shot като ме таксуват за 3 ОТДЕЛНИ КАФЕТА. Съответно започва "диалог": Альо гараж, зареждайте машината за три порции кафе, но го наливайте само в една чаша на цена 1 тройно кафе. За 1 година се научиха, че има еспресо кафе и че то може да бъде 1, 2, 3 или 4 shots. В близкия Starbucks работеше босанско девойче и ме запомни и когато си купувах пакет кафе на зърна ме питаше дали искам да ми го смели за еспресо или за турско кафе за джезве.

До вчера тръбяхте обратното... Кое, дявол да го вземе, е истината??? И защо подобни намеци звучат по-скоро като нелепа реклама...

Ама може и да не може... Най-добре да не разчитате на подобни глупости, а на добре балансиран начин на живот, повече движение и правилно хранене...

Упссс....живота без тръпка, независимо каква?

в тоя отвратителен смрадлив горчиляк, освен мазохистична?!

Причта: Имахме приятелско семейство с което си ходихме на гости, играхме на карти, вечеряхме заедно. Бяха заклети в дискомузиката. Аз съм заклет в класическата и рок-музика. Веднъж ми споделиха: Какво намираш в класическата музика, цигу-мигу? https://youtu.be/n399NMGfEeI Поздрав с "Bittersweet" на любимата ми Apocalyptica. Ако не можеш да намериш баланса между сладко и горчиво в храната, отношенията, същността на Живота, винаги някой ще ти е виновен и противен.

Явно ,някъде по складовете лежат тонове кафе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аха, некачествено и трудно продаваемо.

Но за уиски нищо не казват :)

Явно лобито на производителите на кафе имат връзки тук таме. Интересно че никой лекар не протестира че нещо, което повишава кръвното се представя като полезно срещу инфаркт. Интересно, кой пие половин кафе.