Писателят, помагал на Хари за мемоарите, отговори на критиките за неточности в книгата

В "Резервен" принцът описва как е загубил девствеността си, признава за кокаин и че е убил 25 души

Обратно в новината

Коментари - Писателят, помагал на Хари за мемоарите, отговори на критиките за неточности в книгата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алкохол+наркотици=летящи дракончета - мемоари или според Хари - спомени

""Спомени'' ама както ''паметта'' му ги помни и са удобни за момента..Той ще си гушне милионите а ония дето се бръкнат да му четът глупостите ще си запълват времето....

Уткакту Путьо купи Пучдемоня, нищу ни мои дъ мъ учудье...

,,"Sky news" отбелязва, че Моринджър отговаря на тези твърдения с цитат на Хари от "Резервен". "Каквито и да са причините ми, паметта си е моята памет, тя прави това, което прави, събира и съхранява, както намери за добре, има толкова истина в това, което си спомням и как го помня, колкото и в така наречените обективни факти", се казва в цитата, публикуван в Туитър.'' Това говори предостатъчно какви ''мемоари'' са след като каквото му каже ''паметта'' това си е писал, че милионите трябва да се вземат макар резила си да показваш за сетен път...

Какво се учудваш - "мемоари" какво е, нещо разказано от някого по паме, а оттделните хора запомнят едно и също събитие по различен начин :) Така, че Хараламби може всякакви художествени интерпретации да прави. Този пасквил за него е източник на доходи, а за нас би трябвало да е забавление -на кой му пука за фактите?

Човекът просто се опитва да изкара едни пари.

Както се казва кръвта вода не става! Да му мисли Меганката!Нейните дни са преброени.Тая работа за нея ще свърши с развод и отнети родителски права! А Резервата как можа да си прпизнае ,че на съвестта му тежат 25 човека ,па било и некви авгани! Това наистина е безакълно и некоординирано с адвокати!

Хари Казва ,че баща му е казал резерва , а не резервен!!!С една дума книгата се казва резервата !!!

Това не е книга, а парцал, съчинен от Хари Тъпото. Само американски либерасти и наркомани харесват подобна "литература".

В следващата статия за Хари ще пише, че той всъщност не е казал всичко, което е можел да каже, защото ако бе го направил брат му, и баща му никога нямало да му проговорят. Ще пише още, че Хари имал материал за две книги, но намалили обема за една.

В следваща си ''книга'' ще да каже как ''паметта му'' сега друго му казва и за това от бая глупости ще да се откаже, че тати вече няма да праща пари на финансово ''независимите'' които парите от тази ''книга'' бая бързо ще прохукат. "Sky news" отбелязва, че Моринджър отговаря на тези твърдения с цитат на Хари от "Резервен". "Каквито и да са причините ми, паметта си е моята памет, тя прави това, което прави, събира и съхранява, както намери за добре, има толкова истина в това, което си спомням и как го помня, колкото и в така наречените обективни факти", се казва в цитата, публикуван в Туитър.

Той вече го каза това в последното си интервю с журналистка от Телеграф . Че има материл за поне още няколко книги, и че тази книга сега се е наложило да я съкрати от 800 страници на 400, щото искал да пощади семейството си и да не издава интимни тайни, които искал да си останат в семейството :)))

И да ми трескате минуси, и да не ми фатите са си факти:) https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2023/01/13/prince-harry-book-two-spare-revelations-royal-family/

Защо ли този носител на Пулицър се е съгласил да напише това

Това му е работата, наели са го и са му платили съответният хонорар. Този автор основно си изкарва парите с писане на автобиографии , мемоари , речи и тн на известни личности и политици. Мисля, че той е написал автобиографията на Андре Агаси също

Наистина байгън ми дойде. Всеки ден четем емоционалното повръщано на този рижавец, дето ай да си го кажем честно, не е нищо особено като интелект и като визия. Имам чувство, че изпитват някакъв вид лична потребност да се изложат пред обществото и заради обществото , важно е внимание да има. Шакирата от съседната статия и тя на същия принцип - ти ме нарани, аз ща унижа ... ми да се лекуват.

Познавам много бели мъже, които се съешиха с черни жени и резултата е винаги един и същ ! За два пръста опикано място , забравиха род , майки , бащи , братя и сестри ! И при Хараламби се получи същото ! Не му е виновен писателя !

Не е нужно да са черни жените, за да ти изпият акъла. И светлите жени го правят също толкова удачно. Та мисълта ми е, че е до характер, не до раса. А писателя, за едните кинти си е плюл на кариерата.

Ха-ха-ха, аз, Скейтърка от село, от UK. lu4ka От един айпи дренки.

И на тебе щи го кажа - cura ti! Ако разбереш, разбереш!

Нямам кy.p бе!

Личи ти, че скоро не си виждала такъв.

Аз казах нещо друго, ти разбра кур.

Наистина байгън!

Пиша последно по тая тема че вече байгън:)..Ако всичко беше безвъзмезно или с благотворителна цел, можеше да приема че има нещо добро в тях..Но не всичко е реванш и желание за пари, за сметка на информация за най-близкште ти по отвратно не знам може ли...Хари заслужава да бъде отсвирен тотално за коронацията на Чарлз ...съжалявам но тора е върха на арогантността което правят...не мисля че на Хари му е безразлично но Меган не и пука ни ни най малко толкова е прозрачна...А относно точността ..на кой му пука нали трябват кинти? ;)А и за световнта истори е мноого важно кога този льохван си е загубил нещо...

Права си. Харитъпото трябва да го отсвирят.

както се изрази покойната кралица - "има известно разминаване в спомените ни". Това беше единственият ѝ коментар по повод бягството им от Англия. Ненапразно съучениците му са го наричали "тъпчо". Има всичко, което му е нужно за щастлив живот - обич, жена, деца, къща за милиони , кралство - да, ама не. Бил резерва - и слава Богу.

що за дебил трлябва да си, за да си купиш такава дрисня за група паразити

Е, не! Всеки ден по пет статии за Хари и клоунадата му. Бе, дир, спрете се вече.

Ма като преписвате, поне превеждайте правилно. Писателят не е "помагал", а е написал книгата, за тва и се нарича "Ghost writer" или писател в сянка. Тоест, Хараламби споделя някакви факти от битието си , писателят ги пренася на хартия. Въпросният писател е носител на пулицъри и известен с това, че е написал биографиите, мемоарите и тн на сумати известни хора, както от филмовата индустрия,така и от спорта, политици... Даже има клюка в нета, че въпросният не е довършил книгата, а си е дигнал чукалата, поради претенциите на клиентите си, и книганате не е довършена от него. Има един пост в Туитър, който се върти , и там един се изказва, че новата книга е пълна боза и вътре било само "аз, аз аз" и въпросният писател е лайкнал туита.

Помагал, сиреч написал..щото едва ли рижавият идиот е способен на такова нещо.

ИЗпаднах в тежка екзистенциална драма. ТОй казал глупости, ама понеже така си спомнял, моля променете фактите, щото това е моята реалност.. А относно писателя, който му е помагал, ясно е, че този писател го е писал всичкото. Видели са се няколко пъти с диктофон и _ хоп - книга от хАРИ :-)

Всеки трябва да си зададе въпроса може ли да се вяра на виртуалните му спомени.