Пищящи деца, просълзени родители

Доколко тревожна е тревожността от раздяла?

Обратно в новината

Коментари - Пищящи деца, просълзени родители | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започнете да си биете децата от най-ранна възраст. Ама така, че да ги боли.

На тоя незавиден хал ? Защото са те били от най-ранна възраст и то болезнено ?

Беше тази логороея необразована. Кой е написал тази "статия"?

Превода на Separation Anxiety,не е сепаративна раздяла.Когато се дава информация като съвети ,до които са стигнали други ,а вие ги поддържате и повтаряте ,много по добре би било да се напише примерно -специалистите препоръчват или още по добре да се спомене някой специалист в тази област .И щеше да е много по правдоподобно ако се каже че специалиста Jennifer Shroff Pendley ,PhD препоръчва : и да се напише какво съветва специалиста,както е написано в материала .То на всеки е ясно че препоръките които са представени са взаимствани от някой друг.Но е много по коректно да се спомене от кой и още по добре и от къде .Примерно Kids Health ,или някой друг сайт,блог или ФБ.

Ами не, пак не познахте! Не ми е източник цитираната от вас. Има достатъчно издадена литература под формата на учебници, ръководства и книги, които и вие можете да си закупите. Не всички живеем в интернет. Но виждам, че моите статии са добили формата на фетиш за вас и леко ви завиждам за свободното време при всеки материал да ме разследвате откъде черпя източниците си. Когато е само един, с удоволствие ще го назова. Не пиша дисертационен труд!

Би трябвало ръководството на градината да предлага на родителя варианти за адаптация. В градината на дъщеря ми учителките бяха груби и незаинтересовани. Виждах детето си да стои само в средата на двора и без глас да плаче, гледайки към вратата. Сърцето ми се късаше, а на детето не ми се мисли какво му е било. Учителките обикновено стояха встрани и чоплеха слънчоглед.

Сепаративната раздяла - WTF?!

Или как да направим 300 на 30 хиляди!

"Сепаративната раздяла".... Айде обратно на училище! (в превод това "словосъчетание" означава "разделителната раздяла"... логика ник'ва!)

Благодаря за отметката. Както очевидно не сте допуснали, съм направила грешка, събирайки без да искам двете понятия - официалния термин и по-общоприетия.

Тази статия има ли връзка с тази? "Втори кризисен център приема пострадали от домашно насилие в София" "Досега на територията на столицата действаше един кризисен център, който осигуряваше подкрепа на около 50 жени годишно" Вероятно ANИМУС имат нов транш да отнемат деца от родители и сега тътсят прясна стока?

още една бг мама изпърха и разясни в детайли най-нормална случка през която минават всички родители Светът е пълен със самовлюбени родители, които си мислят че тяхното дете е по-специално от другите и тяхните случки с него са уау мега уникалните. Всяко дете има период на писъци и мрънкания в детската градина защото е нещо ново и непознато. След 2-3 месеца 90% са свикнали с новите си приятели и вече без проблем си отиват на детска. Остават да реват само писаните яйца , децата на супер възрастни родители или такива, които не са общували с деца досега. Затова моя съвет е давайте си децата на ясли и детски градини, да се социализират, , колкото може от по-малки - 1 годинка е достатъчно за да тръгнат на ясла, а не да живеят като социопати

Как па не те мързя да изпишеш толкова 'умотворения" и то без да ти ги иска някой! В нашия случай и двете ми деца НЕ ходиха на ясла/градина, но си се социализираха идеално, след като тръгнаха на у-ще. А, и НЕ са социопати.

Ето, веднага се появи една, която си мисли, че децата ѝ са специални.

с две ръце. Децата трябва отрано да се научат да се социализират и да не се смятат за център на вселената, защото реално не са освен за мама и тати.

Аз също не разбрах какви са били действията ви, за да преодолеете проблема.

Не стана ясно как сте преодолели тревожността по време на годините в детската градина. Моля коментирайте.

Дадох пример за травматизъм, при който обичайните методи не свършиха работа. Определящи се оказаха желанието да учи, тъй като й беше скучно в градината, липсата на следобеден сън и смяната на средата.