Пламен Бонев, снимал се с Брад Пит, Том Круз и Мадона, който вярва, че "Всичко ще пребори любовта"

Гледайте новото видео на певеца, в което участват две носителки на титлата Мис България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам го това момче и му желая успех и щастие!

Любовта ще пребори и победи всичко, а не обратния и тъп словоред на заглавието на песента .

Песента е ужасно, ужасно тъпа. Клипът към нея също. Някаква бъркотия и кич сервирани с фойерверки за разкош.

Кич и селяния във всяко едно ниво, дори и в статията си личи - операторът 'дошъл специално' от Англия за снимките хахахахаха с Уиз Еър ли? А костюмите може да не ги коментираме най-добре...

Мдаааа... Да беха направили една мазна чалга с тоя реквизит, барем да не го прахосват.

Браво на каскадьора с мотора. Другото в клипа е гола вода.

Тук всички сте толкова негативни , или завистливи. Вие ли сте най добрите. Изобщо не ми се вярва.Едно голямо браво на момчето, страхотен си! Продължавай в същият дух, и прави това което ти е в сърцето. Постигаш успехи!

Маро, на кое точно завиждаме - на фъфленето докато пее, на музиката и текста които са като нагласени за треторазряден фестивал или на грозния клип. Не е страхотно.....страшно е.

Ако не са полуголи джендъри, окичени с полюлеи на главата , ще са балкански Филип Плейновци, окичени със синджири и китеници, на фона на мотори , огньове и евтин реквизит от мацки..

Абе кой е тоя "Мадона, който вярва"?

Тази набедена "звезда" да се научи да излага логично мислите си, след като се е заела да дава интервюта. "Любовта ще пребори всичко", а не "Всичко ще пребори любовта" Друг е въпросът, доколко си вярва на думите или е клише. Аман от профани!

Духовен ученик е на бате Бойко Кауна. За да свърже 3 думи в общ смисъл, Кауна бе награден с Хонорис Кауза.

тоя е известен в село левуново и околните поляни. лъже на поразия!

Тая просташка мода да се гавриш с граматиката и езика я измислиха пайнерските курви, "щото ората така си говорят". Идиоти неграмотни, израза "Всичко ще пребори любовта" означава, че любовта ще бъде преборена от всичко. Айде някой да ни колонизира вече и да затваряме сергията може ли, мамка му и прасе.

!!!!

ТРАГИЧНО!!

Живи и здрави всички. В България повечето хора в този бранш са известни с това, че са известни. ...без коментари повече. ...

Прав е! ВСИЧКО преборва любовта и всичко ще я преборва. Така е било и така ще бъде. Виж, ако е искал да каже, че ЛЮБОВТА ще пребори всичко, много се е объркал, така както е объркал и словореда. Като го гледам обаче, какъв е дебил, най-вероятно и той самият не знае какво иска да каже.

Има говорни дефекти и хал-хабер си няма понятие от пеене. За гласови възможности не говоря. Тъй като няма кой и къде да му проведе солфеж и дикция....поне да се бяха бръкнали в портфейла за компютърен специалист да направи компютърна обработка на гласът на "певаца".

В Калифорния индустрията с кожи е забранена пове4ето хора не харесват това ..тоя какво си мисли 4е прави като е сложил тази кожа на раменете си?

Телешкото месо също е забранено и повечето хора не харесват това?! Американците масово плюскат телешки пържоли....основно по религиозни подбуди.

Ако визираш това синьото чудо на естетиката, то със сигурност не е кожа. Най-вероятно е свалил китеника от фотьойла на прабабата на някоя от девойките, дето се чекнат на заден план

Всичко ще пребори любовта или любовта ще пребори всичко...?!?

Никой не е чувал за него той е като тиквата б.б.никой на запад не помни кой е

Нищо впечатляващо. Какъв стил музика е това?Само заглавието на песента ми напомни за,, Love Conquers All,,- Deep Purple.

Пич, звучи ретро и клиширано. Клипа е посредствен ! Жалко за пътя, дето е бил оператора... Незнам защо но всички хитове на излезли от ТВ формати изпълнители са “хитове”....

е от "веселяците", минали под дъгата...

Снимал се е на парти с трите звезди под "дъгата".