17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ми го забърши. Коментара. Изкуството се прави от Творци и Свободни духове.

В природата на мъжете е да се заглеждат във всяка млада жена, която изглежда добре. Жените също не са безразлични към мъжкото внимание, иначе защо ще полагат толкова грижи за външния си вид - грим, прически, тоалети...Обвиненията, които напоследък се сипят по адрес на известни имена станаха модни. Ако мъжът е отблъскващ, насилието е изтърпяно с някаква крайна цел, например, получаване на облага, но ако е от страна на красив мъж, по-скоро е обида, че съответната дама е очаквала повече, но е била пренебрегната.

В статията ясно си пише " Две от жените споделили пред юристите, че са имали сексуални отношения с Доминго. "!!!!! В какво точно го обвинявате бе смотани , недоклатени .... и т.н. женуря ????? Че и вас не ви огря ли ? Появила се на някакво събитие с Доминго, и вече решила , че е хванала златната рибка. И кат не стана - вой до небесата. Рязаните карабини май ще се окажат прави относно правата на жените. Както е тръгнало, известен мъж, неопрлют скоро няма да остане. И защо???? Щото преди 20 години я погледнал с премрежен поглед, пък тя, п...та непоръбена се пчувствувала много неудобно видите ли.

Това си беше публична тайна, че си е женкар. Но властта опиянява, а в съчетание и с властен характер, се стига до грубост. Смятам, че е правилно и достойно да се повдигнат обвинения.

Пласидо Доминго УЖ е злоупотребявал с власт, но флейтистките не са пропуснали възможността да злоупотребят с екстремента му!!!

И тоя ли? Въобще - има ли мъж на тая планета, който да не е "злоупотребил" с някоя мизерна женка?

Безпаричните...

1. Старлетки проститутки спали с него ДОБРОВОЛНО за да напреднат в кариерата. 2. Адвокати евреи надушили лесни пари. 3. Тълпа от глупаци кой от кой по-писклив в социалните мрежи, за да изглежда добродетелен. 1+2+3 = Хвърляне на кал по велик певец.

От Моника Люински взеха ли веществен материал? Ако не, браво Пласидо!

Жените биха спали с всеки заради гювеча, нещо повече, с всички сили се стремят да влязат в леглото на всеки богат и влиятелен мъж.

Далеч не всички жени ;)

беззащитните американки/ци шъ ги ебават? Срамота2!

Сега очаквам и индианците да се оплачат, че са били насилвани.

Kenn1111

В какъв смешен свят живеем.Да се търси популярност от такива неща.Спали с него за да не им навреди на кариерата.Смешно.

и че съсипвате всички, които ви превъзхождат в пъти, гнусни завистници.

Всяка ку-ва, която е решила да побутне кариерата си напред, сега се жалва....

а вие си виете