Племенницата на Ал Капоне: Чичо ми е бил гангстер, но не и чудовище

Още в юношеските си години Диърдри сменя името си, но въпреки това не успява да прикрие семейната връзка с обявения през 20-те години на миналия век за обществен враг №1

Обратно в новината

Коментари - Племенницата на Ал Капоне: Чичо ми е бил гангстер, но не и чудовище | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синът й е женен за жена с български корени. И двамата са лекари.

В следващия брой - внучката на Хитлер. "дядо ми беше много мил човек.".

Е, ако мерим със сицилиански мерки, можем да го наречем културен и възпитание. Но за 30-50 на 20 век в Чикаго си и бил бияч , рекетьор, сутеньор но не и бизнесмен.

Е и ?????? Какво от това, да се възгордея ли, че българите имаме връзка с един от най-големите престъпници за всички времена????

Така както върви с разхайтването на циганите, един ден всички ще го харесваме този човек!

Ааа много културен и благ човек е бил. Меценат и ценител на изкуството даже! Дане кажа направо -самата невинност! Пфуу, аман от боклуци!

Ал Капоне е оставил едно много ценно напътствие за американската външна политика,което според мен,се използва от американците поне 80 г.- "Всичко може да се постигне с блага дума,ако е подкрепена с револвер 38 -и калибър"

То, хитлер благодарение на такива примитиви като теб е дошъл на власт. Всъщност, между теб и циганите никаква разлика няма в мисленето.

Следваща статия, Как маорите замезвали с човекоподобни, но не били канибали.

Алцхаймера е същия Скоро Ще Разпадне Хамериката на Парчета Как Великия И Добър Ал размазвал Главите на Конкурентите с Бухалка или Стик !!!!

Ал Капоне е някакъв арабски ШПИОНИН. Трябвало е да го застрелят ОЩЕ на брега на САЩ, за да НЕ може да прави от жените в САЩ на проститутки както в Харема на Араби- Ислямисти... Всички които правят Бизнес с Педдерази и Проститутки са арабски Шпиони или предатели, техни помагачи..

А тя знае ли за българската версия на Марлон Брандо?

Днес Русия се управлява по същия начин: 80 % пропаганда и 20% бой. Когато Пропагандата не върши работа - 100% бой. Днес(вчера) арестуваха стотици руски интелектуалци в Москва, че са участвали в митинга на 21-ви за Навални. Не простиха на виден лекар, дори и на Учитель Года РОССИИ. Путин и Ленингродската БРАТВА са по-страшни от ганстера Капоне, борил се за оцеляване с други бандити....но само в Чикаго. Докато италианеца е действал по италиански на момента и емоционално, то АЗИАТЕЦА Путин действа отмъстително по азиатски.

Браво на Путин. Тези арести показват, че в братска Русия няма хора, които са над закона. Какво като са интелектуалци, за тях не важат ли законите?

Приказки за пазара . Иди провери , дали е било така . Вниманието да превлича .

Лустрирам окончателно без сексуален тормоз!