Плеймейтката Ася Капчикова даде живот на близнаци

Блондинката не издава нито пола, нито имената на децата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера от къде дойде тази "мода" бременни жени да се чекнат и да излъчват "сексапил" - отврати ме първата снимка с голия корем на бременната, високите обувки, полуотворената уста и премреженият поглед...ОТВРАТ! И това не е частен случай, непрекъснато разни известни с това, че са известни заливат нета с подобна пошлост. Бременната жена е красива и озарена от живота, който носи, но да гледа влажно и мръсно - не, грозно е! Иначе да е жива и здрави тази жена, както и дечицата ѝ!

За пореден път се убеждавам, че 90% от мъжете са мъже само по външни полови белези и трябва да бъдат затворени в лагери, и да се ползват само за донори! Ако "мъже" трябваше да раждат, отдавна човечеството да се е затрило. Но на простотия никой не може да ги бие! Все к*ви им се привиждат, но забравят, че и тях жена ги е раждала!

Еее бре, просто, злобно и завистливо племе. Силни сте във фейса и то на това момиче, а Боку като ви яха всеки ден сигурно ви е хубаво. Пълни мизерници сте. Браво момиче, която и да си. Дала си живот на две дечица. Бъдете живи и здрави и не обръщайте внимание на злобните неудачници.

че твойте клиенти плюят върху теб, па после ти го ръгат сух в и без това пресъхналите ти дупки :( сигурно даже не ти го ръгат, нали матене ;)

Името и пола на децата крие а това, което трябваше да скрие_показа! Не визирам само тази снимка, уважение към майчинството, но визуалното излагане трябва да има граници!

Искам снимки от раждането.

То един живот ще е :) По-добре да се не раждат.

Капчикова ми напомня капки сперма по голо тело

ли е бащата? как па нема нито една снимка на бащата? поне по снимка да го знае кой е...

Защо си толкова злобна, ма?

Тва е мъж, дето го пише за елена на стената, не е жена. Мъжете така говорят за жените със разкрепостено поведение. Искат да ги чук@т, но и ги ненавиждат в същото време.

събрали се два чалгопитека да защитават елена, защото си мислят, че може той да е и техния баща :)))))

това по шлифера е много труженическо

Само в България подлогите драскачи пишат за еди-коя си обикновена българка или ромка, че е "родила". За к..ви, чалгарки, проститутки като въпросната - те "даряват с дете" или "дават живот", хахахххахаха! Майко мила.. дир-ници, трагични сте!

Тая снимка със шлиферО от некоя квартална кръчма ли е?

майка героиня

Айше Капчикова забрави кога се * за пари, за да си плати наема на квартирата. Криско, макар и късно, й би шута.

То пък Криско чуден!

Баси, тия и се размножават! Таткото е ММА борче а имената на децата ще бъдат - Звездолюб и Куна.

Лъха на куха лейка, с тази просташка снимка с голия корем особено цепи мрака!

Поредното инвитро, такива майки навъртели по 2000 бройки от 13 до 28 годишни просто няма начин да имат деца по естествен и нормален начин, всичко е изтърбушено..

Откъде ви идва толкова простотия?!!! Като гинеколог ли се изказвате? И на какво толкова завиждате, че да мразите някой, с който нямате нищо общо!

Поне един знае ли се от гювеча? Близнета? Тя обича това. Горките деца, ще трябва да стават ВИП-ове и софиянци, няма начин.

Е само тя ли е родила днес, че я пишете на първа страница?

Близнаци... най-вероятно инвитро, защото тази разпоретина се е скъсала да се е..е и репродуктивната и система вече не работи.

Едното няма нищо общо другото, но толкова ти е акъла...

Такива “мъже” като теб сте толкова сексуално неграмотни, че нямам думи. Умирате си да наричате всички жени, които не са ви слугини “курви”, а в същото време вие си правите каквото искате и сте големите “мъже”. Подобен манталитет го има и при арабите лика-прилика сте си по женомразието.

колко тъжно.

Настъргала се е.

Героиня ще е, ако сега и започне да става по 5 пъти нощем да кърми, а не го метне на някоя бавачка и избяга да се снима надупена на Малдивите. Както доста други правят.

Не си жена, а мъж, лесби/хомо или траверса, щом не знаеш, че нощно кърмене няма.

нощното кърмене е най-вдъхновяващо за такива като Тъпчикова. Стига бик да има за доене.

Верно ли? Не знаех. Явно и моите не са го знаели, жалко, че не си бил там да им кажеш :(

Имате грешка, тия не дават, само взимат.

Жена-героиня. Щото другите не сме раждали. То аслъ, тия плеймейтки за друго, освен за разплод, не стават. И хоп, в розовата хроника, да им се кефи раята.

И кво да я обявим за майка героиня и да и връчим медал ли?

занимавате хората с тия коври разпрани

Няма да спя докато не разбера пола и имената на децата . Предполагам и останалите са така. Каква голяма тайна, какъв фурор и какво ли наддаване ще има от страна на пресата.

Schilo

Да са живи и здрави децата. Хубаво е, че си е ползвала оръдието на труда по предназначение.