Бившата половинка на рапъра Криско и носителката на титлата "Мис Плеймейт 2015" даде живот на близнаци. Ася е родила децата си днес, около 11:20 ч. тази сутрин, със секцио в Първа специализирана акушеро-гинекологична болница "Света София" ЕАД.

Пред списание "Кенгуру", чиято корица украси в началото на този месец, Капчикова заяви, че тя и децата се чувстват отлично.

Блондинката обаче отказа да издаде пола и имената на бебетата, вместо това изрази благодарността си към лекарите и техните грижи.

Вижте снимки на Ася >>

След почти година, прекарана извън обсега на медийното пространство, на 1-ви юни, Международния ден на детето, Ася се завърна под светлините на прожекторите с новината, че е бременна. Тогава, навръх празника, тя изненада последователите си в социалната мрежа, публикувайки първата страница на изданието, на която показва наедрялото си коремче.

Очакваше се наследниците ѝ да се появят на бял свят през юли - в разгара на лятото.

В началото на юни т.г. бившата участничка от риалити предаването "Фермата" сподели пред "Телеграф", че с партньора ѝ са почти готови с всички приготовления по посрещането на първородните си наследници, като домът им вече разполага с напълно обзаведена детска стая.

Тогава блондинката изрази щастието и вълнението си, че ще става майка и разкри, че се чувства напълно подготвена за този етап от живота си. За целта, по време на изолацията, тя е прочела множество книги по темата, част от които специализирани.

Тя също така заяви, че съвсем умишлено е страняла от публичността, понеже според нея щастието е привърженик на тишината, ето защо, срещайки своята половинка, тя е предпочела да обърне гръб на светските среди. Следващите промени са настъпили след като е разбрала добрата вест на 21 ноември м.г. - Денят на християнското семейство. Разбира се, първата ѝ реакция била да се обади на своето семейство, за да сподели с тях огромната си радост.