17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички манекенки са грозни, най-много обикновени в лице. Нарочно ли ги избират такива ?

явно съм си загубила чувството за хумор

Приказката “царят е гол” е винаги актуална, обаче аз много се надявам, че изкарват добри пари човечетата, дето се оставят ги унижават толкова много. Вижте физиономията на черния младеж в дантели, на снимка три. Голяма подигравка са тия ревюта, явно да си известен моделиер е необходимо да си нарцистичен насилник, изпитващ удоволствие да унижава наивници.

Да. Няма граница за низост, когато става въпрос за пари, .... Пример - политиците.

Содом и Гомора проекта, няма да приключи добре нито за участниците, нито за онези, които го финансират. Хомо-сапиенс идва на тази планета само в два пола - мъжки и женски, с редки аномалии на хермафродитизъм. Останалото е работа за психодиспансерите и психиатричните болници. Защото и след промените и терапиите, тези индивиди, пак не се харесват и наричат себе си ''безполови'', ... Стига извращения. Идете на психиатър!

ИЗВРАТЕНЯЦИ .

Така е! Ако трябва да се спазва традиция и история...На жените трябва да се забрани да носят панталони, а мъжете трябва да носят високи токчета (защото според историята за тях са направени)

С чувство за хумор? Аз не виждам нищо забавно, само пошло и грозно. И натрапено. А тези, които му пляскат, само още по-тъпи и пропаднали.