Победителят в Hell's Kitchen Реджеп Бадев забъркан в контрабандна схема

Риалити звездата твърди, че не знае какъв товар е превозвал камионът му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ейй ужас коментари,противни хора .

Ейй ужас коментари,противни хора .

повярвах му

Защо ли не познавам ни един умен българомохамеданин?

Няма как да извършиш легален транспорт без заявка от фирмата която си взел товара,значи без заявка ти правиш нелегален курс и си замесен дълбоко в нещата,не му вярвайте на оправданията че се бил доверил и не знаел какво вози.

Горе-долу, но не е съвсем така.

Този Реджеп и преди да влезе в Хелс Китчън изнесе няколко камиона от същото гориво,схемата му е ясна,ама този път ще му излезе солено,да му проверят фирмата сигурно ще излезнат още скрити схеми,все се оправдава с нещо.

Лъжлив циганин.

Я колегата Реджеп и той забъркан в схеми като мен така е който носи такива имена е забъркан някъде!

Тя нафтата не мирише изобщо....

Пълен схемаджия е тоя Реджеп. Как нагло лъжеше шеф Ангелов в Хелс кичън.На тоя винаги някой друг му е виновен.

Айде де, не знаел какво товари. Като е глупав сега да плаща, така ли се вози стока без да провериш каква е? Ами ако му натоварят бежанци и тях ли така ще превози обратно?

В зандана до една седмица е станал домакиня. И ще им готви и ще ги обгрижва орално хмммм

Пет минути да го слушаме как говори и ни става ясно, че е нечист човек.

Много превозвач в България , много нещо , тц тц тц. Ква е схемата ?

в "белите" държави не може фирма да наеме превозвач да превози "едни товари". Това се извършва ЕДИНСТВЕННО ЧРЕЗ БРОКЕР. Брокера е посредник и гарант, както за изпращача, така и за получателя, така и за превозвача. Брокера има оторизация от държавата да мениджмънтва товари между клиенти, наемайки превозвачи. При такава система превозвача няма НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ за товара, освен ако не е късал пломби и не се е отбивал "някъде" камиона. Което лесно се доказва от следствените органи. В България не оперира нито 1 американска банка, нито 1 световна верига за ваканционен туризъм, нито 1 световна брокерска фирма за превоз на товари. Целта е ясна: крадене на корем от властващите. А такива дребни цаци, както Реджеп, са статистически фон на СХЕМАТА. България продължава да е Малката Русия в икономиката, правото, банките. БРОКЕРА Е РЕАЛНИЯТ ПРЕВОЗВАЧ НА ТОВАРИ ОТ ТОЧКА а ДО ТОЧКА б. Дали от Кепилово до Горно Нанадолнище или от Пловдив до Хаваите.

Този коментар е по-глупав и от Реджеп.

"Другото не е моя работа "- ХА ХА ХА Като Рончев и той сигурно не знаеше какво има в камиона . Както и повечето от превозвачите - ей така се купуват чисто нови камиони за х - 300 х.- еврака. /бр , или за 1-2 години от 2 камиона стават 102 - ХА ХА .

Ама пък как мразиш Рончев. Тц, тц, тц. Ще кажеш, че си му бивша "жена" и не можеш да преживееш зарязването.

Тоя помак си помислил, че като може да кара мулета и магарета, хоби ще му станат камионите.

Смятай бързо, ако един помак с мулета и магарета може да прави тази схема.....какви ли милиарди се въртят от "правоимащите"? Явно е, че проблема не е в Реджеп, защото има магарета, мулета и камион а в една сграда с ПЕТОЛЪЧКА, наречена ИНОВИРАНО НС.

Още докато готвеше ми приличаше на контрабандист ..... Само дето мислех, че прекарва мигранти, а той возел гориво.

Какво да се очаква от мангал, освен мангалски истории! Кухнята на затвора ще му прилегне.

Таман ще вдигне нивото!

Arcadium

Какво да се очаква от циганин. Тя и пицарията му в Пловдив е в Столюпиново.

докато ти тролиш гладен, Реджеп прави пари. Законите не се приемат от Реджеп а от НС чрез гласуване от депутати. Пробвай в нормална държава да изкараш камион на пътя, при това превозващ ОПАСНИ МАТЕРИАЛИ, без документи от брокер....ще бъдеш арестуван и съден за ТЕРОРИЗЪМ!

Arcadium

Реджеп, ти ли си? Дано да ти стигнат 50-те хиляди еврака, че в Гърция ще те чукат малаките. Там могат да те изискат да лейиж и в техен затвор. А там мангалите като теб ги ценят и по-малко от парцала за тоалетната.

Има пицария и то павилионен тип. Бях предупреден от мой познат , че пиците му не ги бива и са скъпи, ама жената като гледа реклами само , за да не се карам с нея, реших да й угодя. И какво- купих две пици по 900 ,о -общо за 67 BGN. В огромни кутии, едва ги вкарах в колата. Имал ,нищо няма. Върти някакви пари той, ...

не се прави на ухапан де ... на вас помаците когато нещо не ви уйдисва яко се правите на хрисимогламчовци ... мдааа.

Ти пък какъв си,че ще даваш квалификации?Заради такива като вас,има етническо напрежение.Ти пък си селянин.Ааааааау обидихме се.

На помаците един път им отърва да се правят на българи, един път на турци. Че те сами на себе си правят етническо напрежение...хахаха

В чужбина има регистрации за същото, проверете.

Русия стана ЧУЖБИНА?!

Само да си приберял камиона... Ми не става точно така...

Защо вярвате на всичко написано?Станахме подозрителни,защото много трудно се различава истината от лъжата.Да си плюем в пазвите.

Е какво не е знаел, на приказка и без договор...Дали не е знаел...

Етносът не прощава. Както се разбра по време на антициганските бунтове в Габрово, 92% от престъпленията се вършат от цигани, но да не забравяме и останалите мюсюлмани, придошли варвари и т.н.

Ако решиш да прекараш наркотици (примерно) с колетче и ги пратиш с куриер в Германия като си обявил, че са терлици, на митницата ще има ЩРАК и няма да е виновен куриера. Но тука нямам представа как точно са правилата.

На куриера това му е работата - да превозва чужда стока. Има си клиент, възложил поръчката, декларация какво има в колета и т.н. На тоя циганин обаче трябва да му вярваме на думите.

ти май не си пращал нищо за чужбина по куриер

tonk11

Нормално е да е така. Обаче чете ли какво казва? Намерих по обява стока и шофер, няма плащане, няма договор, няма никой. А направи сега разликата м/у двете ситуации.

Абсолютно съм съгласен. Ако това са му обясненията...направо мирише ,че историята си я измислил.

Па то това си е масово! Тия ,дето произвеждат лекарства , да не би само илачи да правят? Секи гледа нещо на аванта да удари- бело,папироски, горива......

На Гълъбин Боевски му пробутаха некви куфари с двойно дъно, вътре непознати натъпкали кокаин/хероин.

И то 9 кила... Ама то, момчето, отде да знай, че куфарите са тежки.

ПОМАК

Тоя пък намерил товар по обява, намерил шофьор по обява и си пуснал камиона, щото му е хоби, без пари, без аванс и без договор, да пътува зад граница. Ако и пиците са му така скалъпени, хич да не ги продава.

Това оправдание е като от филма 'Транспортьор' - не познава клиента, не познава хората, от които е взел стоката, не познава и шофьора дето е наел и не знае за кого е пратката. Я да му направят един технически преглед на камиона, да видим и там ли нищо не знае :)

Щрак в схемата "Как бързо да удвоим едни 100К лева"...

И тоя поредния неразбрал, нечул и невинен схемаджия... Разказ като за турска сапунка, взел нещо от някакви непознати и тръгнал да го кара в Гърция, приказки за лека нощ. Като е невинен да отиде в Гърция там не е като тука, има да търка нара по затворите!

Всичко ОК но тая измама много рискована ми се струва ... да вкарваш тонове с гориво .. айде в България може и да мине номера ама в Гърция такива селски номера. И това не са грамове за милиони ... тонове? Нали някой трябва да го купи тоя бензин ... без фактура и касова бележка? И колко човека са в схемата ... направо са се записали за престой в затвора балъците.

Когато ти дадът 100К от тв предаване да не мислиш че ти пука за размера на далаверата?

Защо трябва да го продаващ. Достатъчно е да имаш 5 тира и ей я вътрешната употреба.

Сега шеф Ангелов трябва да схване на какво същество даде 100 бона, като го предпочете пред Наско, който е класи над тоя.

Стана ясно защо е спечелил точно този 100хил.Ако предположим,че си е делнал наградата под масата с продуцентите, нещата се наместват .Останалите участници са били за пълнеж,горките.

Все не знаели, не разбрали, чисти като момина сълза... Марш у зандана бе, мангал!

Въобще не трябваше да го слагат на първо място. Скалъпена работа беше, паднаха ми в очите

Наел шофьор по обява. Ако е такъв готвач, какъвто е превозвач мама мия. Този човек за да извършва транспорт трябва да знае, че водачът трябва да работи на договор при него, да има осигуровки, професионална комптетнтност и бла бла. Наеш шофьор. Па то нема право да ти кара камиона ако не е на договор

Да бе, не знаел какво има в камиона...! Сега остава и да да му повярват(което не би било изненада) и цирка ще е пълен.

25 тона 1.80 стотинки литъра в България, 2,86 стотинки литъра в Гърция. 26500 лв. на курс. Още 25 хиляди лева ако горивото е откраднато. Щото 25 тона не са го заредили без касови бележки на коя да е легитимна бензиностанция. Много гол му е гъза.

Това обърнато в Пици колко прави?

Явно и контрабандата му е хоби...

Дал камиона да кара в чужбина без договор на непознат шофьор с непознат товар ... това в най-добрия случая Е претъпна безотговорност.

Защо в риалити форматите се вкарват престъпници. Тодор от Игри на волята е поредният пример.

Ми щото не останаха хора в България... работния човек ходи от сутрин до вечер на работа и не се занимава с шоута

Аз му вярвам, момчето изглежда невинно и наивно. Хаха.Полакомило се турчето-цигане.

Даааа, позната схема - Ни чул, ни видял.

Гаджалчето на луТ сЪ праЙ - много добре му е било известно какво става, ама схемата нещо се е прецакала - не са кихнали на правилния митничар и сега - олеле ! Искал да си вземе камиона - ти гледай да не те арестуват, но - надали. В България престъпникът винаги има право !

По-умни обяснения измисли- не знам коя е фирмата,шофьорът и него не познавам,товарът не го видях .....

Помашки истории...

Не винаги. Контрабандистите ползват всякакви схеми и много често спедиторите и превозвачите не са наясно, че ги въвличат в схемата.

Ти като си превозвач - няма да хвърлиш едим поглед на това, което превозваш ? И няма да ти хрумне да се усъмниш, някакви хора, за първи път ги виждаш и чуваш, точно теб избраха за превозвач ?