17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам чувствоо, че ДИР-ниците толкова са закъсали за новини, че почнаха да четат и превездат некролозите от другия край на света. Как пък не преписахте нещо позитивно....

Нека да почива в мир. Много красива жена - и като млада, и в по-напреднала възраст.

Красавица от 80те, да почива в мир.

Не мога да повярвам. От 80-те годи и до днес си спомням за нея. Миналата година пак се зачетох заради връзките и с китариста на Рат, който умея от СПИН, с О Джей Симпсън убиеца, с Дейвид, който я направи супермодел с клиповете си (Still of the night, Is this love, The deeper of love, Here I go again).

В последно време, ботокса и е повече дори и от на Путин

Вчера мернах, че някаква жена от 80-те, участвала в музикални видиоклипове починала и не обърнах внимание. Днес вече е друго.. това е бившата на Ковърдейл. Та аз съм израснал гледайки тази мацка, страхотен сексапил, присъствие... каквото и да кажа вече ... RIP.

Тъжно :(:(:( Емблема е тя... И ми стана тъпо, че дори името й не сте транслитерирали правилно. Това е или Тоуни, или Тони Катейн или Кайтийн. Но в никакъв случай Тауни Китаен. Да бяхте проверили, има начини.

Тя бе лицето на "Whitesnake" чрез клипа. Велика песен, която до днес е вечна и чрез въплащението на Тауни. Всички момчета искахме да обичаме така нежно и чувственно както Дейвид Ковърдейл, такъв Ангел както Тауни. Сбогом Тауни! Като че ли нещо ме накара, преди 5 дни, да си пусна концерт на "Whitesnake" и да се насладя с десетките хиляди пораснали момичета и момчета на " Is This Love".

Есента Фил Колинс ще направи прощално турне. Кой, кой да им каже на дирниците?!

дългокрака дет се въргаляше на капака на една кола, ама дали беше клип на white snake и дали е била тя - не знам

Малко известен факт е, че има български певец толкова запленен от красотата ѝ, че я възпява в песен през 80те, когато тя е на върха на славата, и разтуптява сърцата на голямо множество мъже. Естествено за да потъне всичко в още по-голяма мистерия, не я нарича с известния ѝ псевдоним, а с рожденото ѝ име