17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко известен факт е, че има български певец толкова запленен от красотата ѝ, че я възпява в песен през 80те, когато тя е на върха на славата, и разтуптява сърцата на голямо множество мъже. Естествено за да потъне всичко в още по-голяма мистерия, не я нарича с известния ѝ псевдоним, а с рожденото ѝ име

дългокрака дет се въргаляше на капака на една кола, ама дали беше клип на white snake и дали е била тя - не знам

Тя бе лицето на "Whitesnake" чрез клипа. Велика песен, която до днес е вечна и чрез въплащението на Тауни. Всички момчета искахме да обичаме така нежно и чувственно както Дейвид Ковърдейл, такъв Ангел както Тауни. Сбогом Тауни! Като че ли нещо ме накара, преди 5 дни, да си пусна концерт на "Whitesnake" и да се насладя с десетките хиляди пораснали момичета и момчета на " Is This Love".

Тъжно :(:(:( Емблема е тя... И ми стана тъпо, че дори името й не сте транслитерирали правилно. Това е или Тоуни, или Тони Катейн или Кайтийн. Но в никакъв случай Тауни Китаен. Да бяхте проверили, има начини.

Вчера мернах, че някаква жена от 80-те, участвала в музикални видиоклипове починала и не обърнах внимание. Днес вече е друго.. това е бившата на Ковърдейл. Та аз съм израснал гледайки тази мацка, страхотен сексапил, присъствие... каквото и да кажа вече ... RIP.

В последно време, ботокса и е повече дори и от на Путин

Не мога да повярвам. От 80-те годи и до днес си спомням за нея. Миналата година пак се зачетох заради връзките и с китариста на Рат, който умея от СПИН, с О Джей Симпсън убиеца, с Дейвид, който я направи супермодел с клиповете си (Still of the night, Is this love, The deeper of love, Here I go again).

Красавица от 80те, да почива в мир.

Нека да почива в мир. Много красива жена - и като млада, и в по-напреднала възраст.

Имам чувствоо, че ДИР-ниците толкова са закъсали за новини, че почнаха да четат и превездат некролозите от другия край на света. Как пък не преписахте нещо позитивно....

Есента Фил Колинс ще направи прощално турне. Кой, кой да им каже на дирниците?!