22-годишна внучка на Робърт Кенеди почина от свръхдоза във фамилната резиденция

"Сърцата ни са разбити от загубата на любимата ни Сърша", се казва в официалното изявление на семейството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасно момиче! Язък!

Е то кланът "Кенеди" са започнали с трафик на алкохол по време на "Сухият режим" в С.А.Щ. И разбира се, са имали голям успех, защото са трафикирали в тясно сътрудничество с мафиотите Лъки Лучано, Бъкси Сайгъл.

Добре, че има още 19 внучки живи. Внуците колко са не знам.

Всъщност Робърт Кенеди има общо 11 деца и 39 внуци и внучки.

ама тази коя е каква е? къф е този робърт кенеди... кой знае ?!?!?! (президента на сащ - не е , брат му бил ?!?!? WT F)

Това , че ти не знаеш кой е Робърт Кенеди , говори лошо за теб !!

да, защото всички американци знаят нещо за България! Пусто българско лицемерие и гъзоблизство.

Гледах преди време документален филм, за Джон Ф. Кенеди. КОлко е истина казаното във филма - никой не знае. Там казаха, че Кенеди е имал някакви проблеми с гръбнака, поради което е имал много силни болки в гърба, заради които е пиел все по-силни обезболяващи. Същевременно тези обезболяващи го правели сънлив и докторите са му предписвали амфетамини (тогава все още не са били гаражна дрога и доста доктори са вярвали в положителните им свойства) - и от тези коктейли разсъдъка му е бил добре замъглен. Дори във филма се твърдеше, че това е причината за Кубинската криза (или както там и е името) - когато Хрушчов разполага ядрени ракети по брега на Куба.

слава, пари, наркотици, депресия и ади при св. Петър у АДА

тъпачка...да имаш всичко и да стигнеш дотук....

Депресията е заболяване, което не подбира кой е беден и кой е богат. То си е изпитание за психиката да имаш пари, взети наготово и да не знаеш какво да ги правиш. Много често даже и тия, които са си ги спечелили сами, развиват депресия, която в някои случаи води до смърт. Ама много е лесно отстрани да цъкаме с език и от цялата ситуация да забелязваме само количечеството на парите, които е имал човекът, и да се чудим, щото е богат, как е стигнал дотам.

Аз съм щастлив.....че живях във времето на Живият Светец Дядо Добри. Трупането на пари до нищо не води, освен до депресии.

На богаташчетата диагнозата им е депресия. За бай Х...у от Долно Нанагорнище е алкохолизъм или наркомания.

Това съвсем не е случайно, лица с такъв стратегически произход още от малки стават обект на зарибяване, т.нар. grooming с наркотици, разврат и развала, за да бъдат лесно контролируеми и/или удобно премахнати. Затова много известни фамилии живеят в малки затворени общности, възпитават децата си в скромност и безпаричие и ги изпащат в консервативни училища. За съжаление, това красиво момиче не са го опазили докрай.

Според един близък роднина който живее 30г вече в ЛА всичко живо там взема някаква дрога , политици , полицай , съдии , прокурори , лекари и т.н. Няма такъв който поне веднъж седмично да не се дрогира или напива , проблемът там е че ако имаш лабилна психика прекаляваш често и свършваш бързо.

Така нареченето проклятие Кенеди за съжаление. Бог да прости момичето.

Проклятието на рода Кенеди тръгва оше от Патрик Кенеди в Ирландия и като гледам не се очертава скоро да ги напусне.

Хубаво момиче. Жалко за нея, но наркотиците не прощават! Чудя се само, какво толкова съгреши кланът Кенеди, че определени сили в САЩ и извън него (Израел) искат да ги унищожат?!

Прочети за техния прародственик Патрик Кенеди (Ирландия) и ще разбереш.

Тегне наследствена обремененост и проклятие над клана Кенеди,много хора от тази фамилия си отидоха безвреме.Да се замислят тукашните богаташи,защото крана Кенеди е от тяхната черга.

Когато се борите за нещо , когато молите Бог за нещо, внимавайте , ще ви се случи ! Нали Западът се бори за легализации на дроги , на гейове , какво ли не ! За оръжията да не говорим !

След като 'нещастните' случаи още продължават във фамилията Кенеди,говори само едно... че убийците на Президента Кенеди са още живи и имат власт

Физическите отдавна не са,но духовните сили,мотивирали ги да го направят,сигурност са.

Говори за съществуването на Карма! Когато назад в поколенията някой дядо от рода е вършил много тежки престъпления, то лошата карма се предава през няколко поколения. Те затова правят по много деца, та дано някое се изплъзне от злата прокоба!

Luna0102

От доста време се чудя с какъв акъл някои започват с наркотиците. Да я вземем тази, не е първа красавица, но света е виждал доста по-зле от нея, има пари да ни купи всички тука дето си губим времето и да ни подари, не пише да е била болна от нещо, а това че убили дядо и (когото даже не познава) и половината рода не е причина за 22 годишна да взема наркотици, че и свръх доза. Предполагам до голяма степен е от скука и защото повечето тамошни го правят, но все пак не разбирам, толкова ли няма здраво мислещи по тамошните ширини?!

Ами и с пиенето е така, и с цигарите. Някои ги влече един порок, други друг... Някои хора имат по няколко порока. И те така те.

Над фамилията Кенеди тегне проклятие .То идва от Ирландия където са корените на рода.Свързано е с жена - от цигански произход.И Цветелин Кънчев има родствени връзки с тях.

Уф, ма него го не лОви бе.

Защо на всеки (+) харесване,автоматично излиза и (-)???

Защото като кликнеш, за да сложиш плюс, информацията се обновява и ако някой друг е сложил минус, докато си чел статията, то вече виждаш и него.

Сега се оправи и е ОК,но преди на всяко кликване(+) многократно автоматично слага и ( -). А понякога на едно кликване -слага 2 лайка наведнъж

Мърша...

трябва да си доста глупав за да повярваш, че толкова много смърти са случайни. Просто някои се старае фамилията Кенеди да не може да произведе легитимен кандидат за политиката от 60те насам. Известни са техните близки връзки с Русия. Също знаете, че в САЩ няколко фамилии определят, кой става играч в политиката на САЩ-

И точно в лицето на това момиче са видели потенциален политик ,кандидат за президент и са решили да я отрепят !

представи си това момиче къде щеше да бъде след 10 години.

По-добре от свръхдоза от колкото без доза!

В тази фамилия Кенеди -има ли умрели от естествна смърт?

Вероятно не е могла да превъзмогне трагедията от смъртта на дядо си и е посегнала към наркотиците!

Убийства, наркотици, 3ти пол, криви краставици, Кончита Вурст САЩ това е най упадналата загиваща и прогнила държава

Наркоманията там е норма, но от край време е ясно,че Кенедитата ги трепят.

Сърша-Свърша !

Тази фамилия е явно много неудобна някому, щом ги избиват като пилци.

много са прегрешили босовете на тази фамилия като са искали да налапат целите щати само за тях и сега поколения наред плащат! Лакомията не води никога на добре, но 99% не го разбират или не го вярват , но няма измъкване!

Особено,като им слагат наркотици в устата !