Под ножа: Знаменитости, които си направиха пластична операция

Много известни личности са избрали козметичната хирургия или по здравословни причини, или защото не са били доволни от начина, по който изглеждат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че списъкът на знаменитостите, които не си направиха пластични операции, ще е много по-кратък и по-лесен за публикуване!

Аз най си падам по тунинга на Ангелкова. Крокозъбелът заприлича на човек, почвам да се влюбвам!

Само недей да ѝ правиш деца, че да не шушукат хората зад гърба ти "Тоя ква хубава жена има, а какви грозни деца ѝ е направил" :))

А знаменитости без пластични операции дали има изобщо?

Има, има. Но са предимно мъже:)

Тука малко сте поизостанал с информацията - няма такива дори и да са мъже, особено в Холивуд. Единствената разлика е, че не бие толкова на очи, щото не е в тренда да си слагат по 500 кубика в гърдите или да си надуват устните с хиларион. Ама има доста с импланти в гърдите или прасците щото ги мързи или нямат данните да ги развиват в залата , а колко са с операции за липосукции на шкембетата и опъване на физиономиите или ботокс по лицата ...като почнеш от актуалния Джони Деп и Том Круз, който изглеждаше надут като балон във фасадата от интервенции преди няколко месеца, да не говорим за Слай Сталоун или печално известния с несполочливи интервенции Мики Рурк, та дори и Брат Пит.

Рей Лиота, бог да го прости, така се беше тунинговал, че нямаше никаква мимика на лицето, и изглеждаше ужасно подпухнал, да не говорим за Слай, Мики Рурк, Том Круз (нали не мислите че се е запазил младолик по естествен начин), че дори и Брад Пит призна за ботокс и филъри

Aм на долните джуки има ли пластика?!

Да, някои имат. Даже имаше една , която беше спретнала парти по случай пълната реновация на hoo hoo-то си . Процедурата се казва се вагинопластика , ако те интересува за бъдеща употреба в личен план.