За някои хора е трудно да се справят с остаряването, особено ако постоянно са в центъра на общественото внимание. Много известни личности са избрали козметичната хирургия или по здравословни причини, или защото не са били доволни от начина, по който изглеждат. Вижте историите за пластични операции на известни личности:

Криси Тейгън

В интервю за уебсайта "Refinery" 29 през май 2017 г. моделът разкри, че си е направила липосукция и че вероятно би го направила отново.

Embed from Getty Images

Лиса Кудроу

В интервю за "The Saturday Evening Post' през 2013 г. звездата от сериала "Приятели" заяви, че ринопластиката е подобрила качеството ѝ на живот.

Embed from Getty Images

Брук Шийлдс

През 2010 г. актрисата споделя пред "Ladies' Home Journal", че е експериментирала с ботокс, но се страхува да го направи отново, тъй като лесно може да се обърка.

Embed from Getty Images

Cardi B

Според "Harper's Bazaar" рапърката е казала, че си е сложила импланти на гърдите. Освен това си е направила липосукция, а след това е инжектирала отново мазнини, за да направи тялото си по-изваяно.

Embed from Getty Images

Гуинет Полтроу

През 2013 г. актрисата сподели пред същото списание, че е опитала от всичко по малко. Тя каза, че предпочита органични продукти. Гуинет също така потвърди, че не би опитала отново ботокс.

Embed from Getty Images

Даяна Агрон

През 2011 г. актрисата каза пред водещия на телевизионно предаване Дейвид Летерман, че си е направила операция на носа, защото го е счупила два пъти и е трябвало да го поправи.

Embed from Getty Images

Анна Фарис

В книгата си актрисата споменава, че няколко пъти си е слагала хиалурон с горната си устна и е имала операция за увеличаване на бюста.

Embed from Getty Images

Ашли Тисдейл

По време на интервю за списание 'People" актрисата заяви, че през 2007 г. си е направила ринопластика, за да коригира изкривената си носна преграда.

Embed from Getty Images

Шер

В интервю за ABC през 2002 г. певицата разкрива, че е лягала под ножа няколко пъти, но не толкова много, колкото хората си мислят.

Embed from Getty Images

Патриша Хийтън

Звездата от сериала "The Middle" сподели пред списание "People", че се е подложила на коремна пластика и операция за намаляване на гърдите.

Embed from Getty Images

Линда Еванджелиста

В интервю за "Harper's Bazaar" моделът разкрива, че е една от първите знаменитости, които открито говорят за използването на ботокс.

Embed from Getty Images

Кортни Кардашиян

Според "ABC News" светската дама няма проблем да говори за импланти на гърдите си.

Джейми Лий Къртис

През 2002 г. актрисата сподели пред "The Telegraph", че наред с други процедури е опитала ботокс и липосукция.

Embed from Getty Images

Кели Роуланд

По време на интервю за списание "Shape" певицата разкрива, че е искала да си сложи импланти в гърдите още от 18-годишна, но майка ѝ я убедили да изчака. В крайна сметка тя го прави 10 години по-късно.

Embed from Getty Images

Анджелина Джоли

Актрисата сподели пред "New York Times", че се е подложила на превантивна двойна мастектомия и реконструктивна операция.