Подмладиха Харисън Форд за новия Индиана Джоунс

Пуснаха трейлъра на новата част - "Индиана Джоунс и часовникът на съдбата"

Обратно в новината

Коментари - Подмладиха Харисън Форд за новия Индиана Джоунс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Трейлърът започва с реплики на мъж, който се опитва да убеди Индиана Джоунс да се върне към приключенския си живот." Май, май пишещият тази статия е пропуснал някои от първите филми  от поредицата :) ;)

Часовника си цъка и хората остаряват. И Харисън Форт и ние. А холивудски филми не гледам от отдавна. Обикновено предъвкват едно и също. Но с пропагандата по целият свят, вече почти няма какво да се гледа.

всички комбинации от 12 ноти са с права и нацелваш нещо вече правено

Дано не уморят човека ...

По велик от Индиана Джоунс е самия Харисън Форд!

Хубавите филми не се правят само с пари. Няма ги мечтателите-фантазьори Спилбърг и Лукас. Нищо не е както преди. И някак си, няма я археологическата следа. А можеше Инди да търси изгубената гробница на Александър Велики. ..примерно. За съжаление и тази история франчайзинга я сдъвка и изплю. Първите три филма са шедьоври...

Те от един руски клоун, антируски президент направиха, та колко му е Харисън Форд да подмладят на екрана...да не би да е истинско?

голям е!

Ако е като последната част, по-добре да не се гледа. Предпочитам да запомня истинските части на поредицата, а не новите бози правени само за пари.

Решението е много просто - не го гледай! :)

Това ще е бая по-добро от 4ката.

Индиана Джонс и Хан Соло... култови роли!

Както правят филмите в Холивуд, нищо чудно да се появи "Индиана Джонс срещу Хан Соло". Все пак вече имаха какви ли не, тип "извънземни срещу каубои". ;)

И да умре, пак ще играе, като Кари Фишър.

Ауууу!!! Дочакахме!!!!! LOVE!!!!!