Коментари - Похитителят на кучетата на Лейди Гага, стрелял по неин служител, беше осъден на 21 г. затвор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лейди гага беше някакъв трансджендър

Тук такава присъда дават само за умишлено убийство. Това нападение, похищение на куче, кражба и стрелба са ежедневие и се дава условна, за да не му повлияят на живота

Щом има "лейди" значи е транс нещо си :)

А в БГ, да си е дома още след 24ч, и простия ГЕШЕВ да вдига рамене, че не може нищо да направи

Тука даже няма убити и ще си лежи 21 години ,наще за двойно убойство дават по 10-15 като работят и излозат на 5тата година

Персони, които са доказали,че не могат да се контролират до някакви крайни степени, нямат място между хората. Даже и да не са извършили още убийство. Или да бъдат евтаназирани, или в специализирани заведения доживот.

А у нас подсъдимия за убийството на Милен Цветков получи 9 години на две инстанции и вероятно ще обжалва. А помните ли Хюриет Сюлейманов, който преди година уби трима студенти край Луковит след зверска катастрофа? Максималната присъда за три погубени млади живота у нас бе, предполагам вече още е ,15!!! години. Убиецът беше пуснат под домашен арест и избяга в чужбина. А Убиецът на Петър Петров? А всички онези убийци и жертви, на които не знам имената?!?!

Но в случаят става въпрос за ПЪРВА СТЕПЕН КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - опит за убийство с огнестрелно оръжие при грабеж в сговор. Това не е катастрофа, пич!

и соси, соси сука блядь.

За мен, ако се качиш да управляваш МПС под въздействие на над 2промила алкохол и/или наркотици, или пък нямаш книжка, си е чист опит за убийство.

И той получи присъда защото уби Милен Цветков та се вдигна много шум и е трудно за замазване на положението. Ако беше блъснал мен, теб или някой като нас световно неизвестен каква щеше да е присъдата ? (Ако въобще се стигнеше до такава)

Дяволът е в детайла, бате. За разлика от кумулацията е вропейското (вкл. и в нашето) законодателство, в англо-саксонската система си търпят всяко наказание отделно. Така са се получили тези 21 години - с наслагване.

Но, в САЩ статистиката им сочи , че в 40% от случаите, убиеца остава неосъден.