Коментари - Поканиха Хари и Меган да връчат "Оскар" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и само Меган, че да я видим какво представлява и как говори. А нали уж се отказали от титли,у какво е това "херцози" или пак беше кьор-фишек в демократична хартийка?

крушовидната форма под ханша и наднорменото тегло са на път - след някоя друга година ще заприлича на стринка. ами нека откриват, за да е весело.

"Великата" актриса и травмираният завинаги брат.Ма много меки бе/наужким/.Ще съм роял ,ма щом няма да съм най-отпред,няма пък да ви играя.

Та така,тия двамата са си лика прилика.Единия глезен и мързелив,тя пък изпълнена с грандомания и злоба.Не можа Мм да преживее факта,че ще бъде на задните редички.

А Арчи не са ли го поканили и той да връчва ?

Хари Глупавия да не се върти около Елтън Джон, защото Айшето може да заревнува !

Те оскарите ги оставиха без водещ така че тези се чудят как да им се споменава името с поредите си хвалби.. Организаторите на оскарите май са се заблудили че те ''благотворително'' са щели да връчват нещо????????

Никому ненужните ТЪРТЕИ СЕ ПРЕНЕСОХА ДА ЛАПАТ МАНГИЗИ В АМЕРИКА. УЖАС.

досадни никаквици (дъвка за примитивници)

Разумно е, че са отказали. Изиграха своя театър - пасквил. Сега не са част от кралското семейство, а всъщност единствено с това бяха известни. Т.е. са никои... И където и да са поканени, то е заради интрига и сензация за медиите. А със сър Елтън Джон са от различни светове и както и да ги съветва, независимо от таланта си, вече е на 72 години. Не значи, че е стар, но с годините се променя начина на мислене.

Сега били никои сега, защото били известни като част от кралското семейство, пък сега вече не са. Хаааааааааааааа, ха-ха-ха. Искаш да кажеш, че от 2 седмици, откакто се оттеглиха вече никой не ги знае кои са, а....И ти не ги знаеш кои са, ама ги коментираш, нали.....Защо ли тогава те вече направиха първия си частен ангажимент -изнасяне на частна реч пред Джей пи морган. Направи си сам справката кои ги канят там и колко се плаща на лицата за това действие. Жокер-колкото повеето хора в България няма да искапат през целия си живот, плюс живота на техните деца. И те ще продължат да си бъдат известни и с достатъчно възможности да правят пари по начини, които са недостъпни и звучат невероятно за един обикновен човек, докато са живи, така че не ги мисли тях, мисли за себе си.

Ти от кой форум дойде?Щото чета едни фенки......и те така...смех големи сте като ги запревъзнасяте така.Единия глезен и лигав,другия безскрупулен и решен "повече никой да не я мести в самолет"

Най хубавия филм е тяхния, такъв го врътнаха на кралския двор, че скоро няма да могат да се оправят...

така както гледам. май ще излезе вярна мълвата.

на корем и бюст. вижда се без лупа.

Тя да знаете тази снимка е от ''вчера'':))))))))

каква ли е от днес обаче?

винаги на оскарите е имало квота за процента мангали,че иначе негрите и латиносите се притесняват и почват да мародерстват и обират магазини