Покупките на звездите с първите им хонорари

Най-интересните и странни решения на известните личности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се казва, "искрено и лично", най-много ме впечатли решението на Серена Уилямс! Поне един умен човек в тези среди. А у нас, щом някой се позамогне /по наши стандарти, разбира се/, бърза да си вземе Цедес на лизинг, за да паркира пред входа, да санира и кърти до сред нощ "обновения" си дом, да се изпокара със съседите и да се развежда и съди с някого! Манталитет, какво да го правиш! Няма значение откъде идва, предпочита да обитава тип "затворен град" - все пак старите страхове не изчезват напълно.

Какво си е купила с първия хонорар?

Pulled Pork = дърпано свинско месо!!!! Големи! Големи * сте!

Но не се превежда буквално. Фактически, това е бавно сготвено свинско в съд със сос и понякога с добавени зеленчуци. Образно го наричет ''дърпано'', защото от бавното готвене става на конци, които са крехки и сочни. Толкова са крехки, че буквално се ''издърпват'' от месото и нема нужда от нож за да се нареже. Има стотици рецепти точно как да се сготви такова крехко филенце. общото между сички тех, е че става дума за т. нар. slow cooking'' което трае с часове на сравнително ниска температура, да кажем 100-120'С, за 3-4 часа в съд, който обикновено е глинен или керамичен, заради свойствата на керамиката да нагрява равномерно. slow cooking не се прави в метални съдове. Месото сготвено по тоя начин, става меко, сочно и се разпада на конци, оставайки деликатно. Аман от преводачите на пурделника, ноо са зле.

Големи разбирачи всички, бе. Поне в 4 заведения съм срещала в менюто ДЪРПАНО СВИНСКО, ако вие "изискано" му викате - деликатесни свински късчета на кончета, ваш проблем. Само недейте много ЗНА! Че ми писна в коментарите всички от всичко да разбират. Тя България била пълна само с разбирачи по всичкология. То затова сме на това дередже.

Ашли Греъм била практична... похарчила по-голямата част от парите за личен треньор за фитнеса да и обяснял как да ползва уредите, за да не вземе да се нарани, ако го прави сама. По-скоро кърти с глупостта си. Вместо да ходи във фитнеса да вземе да яде по-малко. Тия в западните общества и особено в САЩ ще ме скъсат. Ядат като разпрани всякакви боклуци в неограничени количества, а после ходят на фитнес да отслабват. Изхранват цяла гилдия от фитнес треньори, диетолози и психоаналитици вместо просто да ограничат яденето и да отделят повече време за разходки в парка или сред природата извън града.

Секи си решава. Има майки с малки бебета, има хора со здравни проблеми, има хора, които просто не искът да се натоварвът защото имът други цели, примерно са работохолици, или гонът други цели. Един от тези примери е самоя Илон Мъск - толкова зает да работи и учи, да разработва и да ръководи изклучително специфичен бизнес. Как ше каеш на Илон Мъск да си хаби времето в парка на ,ързелива разходка и да не яде пред компа когато има срок за списък от прокети, в които стотици и хиляди хора са въвлечени и си пичелът парите от това. Но от малката амбразура на циганията в балхар, изглежда се едно тея хора не ги е грижа. Еми грижа ги е, просто е различно за секи.