17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шапка му свалям за дълголетието и продуктивността като артист. Въпреки, че вече е доста напреднал с годинките и гласът му е далеч от най-добрите времена, с този концерт сър Пол показа на младите, че таланта е вечен и който си го може...си го може дори и 55г. по-късно

Не разбрах идеята да правиш концерт в метрото уж за хората, като преди това заградиш периметъра, за да не може да присъства никой. Ако е само да пуснеш някакъв концерт в нета, може да си го направиш и в градината на имението.

първият негативен коментар за Пол М.. който срещам в живота си!!! Congratulations:(((

Има ги в нета, трябва да поровиш...

Ами да, защо не е изнесъл концерта в Сентрал Парк примерно ами в това ужасно вонящо подземие, шокирана съм. Ужас.

Ne e v metroto ami v edna ot garite...koiato mejdu drugoto e mnogo krasiva.

Този дъртак не е направил нищо смислено от времето на Бийтълс ... които пък правиха тъпи хитчета. Много слаби музиканти бяха всичките, ама Пол е най-зле в това отношение. Да не говорим и че бие жени - т.е. и като човек не е много читав.

LOL, на умствено изостаналият щатен трол взе и Пол да му пречи. Намери си свястна работа, жалкото съществуване като щатен трол е част от това, което прави живота ти толкова непоносим и те кара да се гърчиш от омраза като видиш каквото и да е хубаво нещо.

Вижда му се, че е остарял естествено но това все пак е Пол, 1/2-а от най-големия композитор на песни в историята на човечеството (Lennon-McCarteney)... а и доста големи солови неща направи впоследствие (не визирма "соловите" докато бяха заедно ако и да са писали доста поотделно, влиянието им един върху друг по ннего време е било огромно независимо кой как е писал). Винаги е приятно да го види човек.

Бабо П. - Дядо ти Пол е направил само за последната си седмица повече от колкото ти за целия си мизерен мизантропски животец....Ако не познаваш кариерата му след Бийтълс, това си е само за твоя сметка...мизерник.

Във форумите паразитират "хора" , които дори не са чували за Пол Макартни, обаче хейтват на воля и задоволяват страстите си. Егати:(