Дъщерята на Пол Уокър съди ”Порше” за катастрофата

Дъщерята на загиналия в катастрофа Пол Уокър съди "Porsche" за непредумишлено убийство, защото баща й можело да е още жив.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Пол Уокър съди ”Порше” за катастрофата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дело срещу електрическата компания кога ще заведе?! И стълбът явно не е отговарял на изискванията (й)! Въобще край пътищата трябва да се садят меки дървета и стълбове, какви са тия работи ма хааа! Могат да са ... гумени!

Виждал съм подобна катастрофа с Трабант с около 50-60 км/ч. Шофьор и пътник с калпави колани се бяха разминали с уплаха и натъртвания. А пък пустото ми Порше със 75 км/ч (според адвокатите) е станало на нищо. Изглежда вица след обединяването на Германия в който един шофьор на Трабант казал на друг на Порше "Абе тези коли май не ги бива, не ги карат много" ще си излезе истина.

А що не съди и производителя на трабант, че не произвеждат вече? Нямаше да развие такава скорост.

Всеки нормален шофьор приема качествата на автомобила за даденост и се съобразява с тях при управлението му.Крайно време е и хамериканците да разберат,че не са център на Вселената.

А пък като видя написано "хамериканци" и всеки път ми иде да повърна...

Айде още мераклии Порше да им плаща... Абе колата е била пълна догоре с високооктанов бензин,оня карал със скорост два пъти над разрешената,тия за коланите се хванали!!! Ако колата беше толкова нестабилна,защо оня се надпреварва с други на пътя с газта до ламарината?/И под нея.../ Истината е,че Порше са ненадминати спортни автомобили,и в света на ожесточената конкуренция всеки гледа да ги очерни. Щото тая американска фльорца много разбира от коли, та ще дискутира надежността на коланите и стабилността на пътя... Айде холан!

16 годишна фльорца? А не пикла? Детето завело дело, милото, а не майка му ... Брей тези американски деца как добре си познават правата, ашкулсун! Посмръдва, посмръдва ...

Първо малко ме съмнява 16 годишна да може да заведе дело. Непълнолетна е, това са ми съображенията. А що се отнася до това да се съдят - модерния сват до такава степен се изкриви, че това вече са им нормалните разбирания на всички от малки - пари, пари, обезщетения, пари, мачкай, гази...

Значи блъска се в стълб. Кара с 151 км/ч. Ако не докажат повреда преди сблъсъка, не би трябвало да ги осъдят. Доколкото съм чувал Порше са много стабилни на завои. Имаше разни предавания Top Gear и някакъв с американско возило се пързаляше ли пързаляше. Най-вероятно в даден момент е надценил и възможностите на колата, с която е свикнал преди това.

Не карай пил и спазвай ограниченията на скоростта днес ! Така намалява вероятността да се удариш и запалиш и се увеличава вероятността да си жив утре

Абе, паметта ли ме лъже или VW купиха Porsche неотдавна?

Лъже те. Porsche купиха VW.

И двамата ви лъже- сляха се! Попринцип и двете компании има сроден произход - Фердинанд Порше създава VW ,а сина му Фери Порше прави Порше.

И после обратно - VW купуват Porsche.

Всички сте на грешен път - в момента се подготвя спасителна операция по закупуване на Порше и Фолксваген от страна на ОАО "АвтоВАЗ" !!! Пак Русия ще спаси Европа, какво да се прави, като малко дете сте - биеш го, караш му се, но си го обичаш, и го спасяваш...

От баце ви Джони Уокър запомнете едно - не шофирайте пияни!

Ако скоростта на колата е била 75км не би се получил такъв удар и възпламеняване. Между удара и възпламеняването действително е имало 2 минути, но едва ли има човек който да може да реагира точно в този миг- т.е. да откопчае коланите и да излезе дори да са в изправност.

Направил е типична катастрофа на нашенски селендур - удар със 150 км/ч. в стълб. Сигурно в колата е била надута някаква агресивна музика. Кой ли може да му е виновен?

Дъщерята на Пол Уокър от къде да знае, че спирачките на Поршето на Пол са били повредени не случайно!!Проблема не е в Поршето а в ТЕЗИ, които са поръчали смъртта му!Поръчителите на катастрофата трябва да открие!На кого е пречел Пол Уокър, с какво се е занимавал освен Филмите и КАКВО е имал намерение да прави след 40г. възраст?! Той самия е говорил за това! Че иска да работи за защита на Природата, Океаните и Човечеството!!

пак си чел конспиративни 'медии' от сорта на брадвабг,строгосекретно,Близ и т.н. руски боклук! Спри да си пълниш главата с вкисната боза!

Проверих - проблемът е, че Porsche са собственост на VW. A VW не трябва да съществуват повече, както изглежда.

Ей тия, същите са виновни - дето спраха и Мелодия на годината! Те са виновни за всичко! Сега и Златния орфей провалиха - МАФИЯ ! :-)))))))

Майтапът настрана, ама като нищо може да излезеш прав! :-D

Ей, наште чукундури да бяха фалирали вече БМВ от неустойки!

Единствената вина на Поршето е, че може да вдига над разрешената скорост ;) Ако го направят като детска количка и вдига до 40 км, ще е значително по-трудно разни ненормалници да се убият с него. Но пак ще намерят начин, няма съмнение.

Напълно съм съгласен с Вас . Нелепо и смешно .