17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето хора въобще не ги интересува на поли рождения ден!

Мислиш се още за млад, а вече са подготвили разпването ти.. Но още не го знаеш. Е, няма да се стигне до почетните 103, това го могат само другаде, но и 88 ще е добре. Апропо, балконът във Верона е фалшив, няма такъв, но всички тичат да се снимат там. Защо ли, някаква надежда може би? В този смотан век и това е нещо. И турците лъжат със "старини" около храма на Ефес, а туристите - пак същото. Да не говорим за Акропола - всяка сутрин рано-рано 4-5 самосвала качват и разхвърлят горе речен чакъл, за да си вземат после тълпите "автентично" камъче за спомен... Хитър бизнес. А тази персона ще я призная ако иде да отмаря примерно в Етъра, на Арбанаси, Копривщица или Перперикон. Другото вече го могат и правят почти всички и не е проблем. Само да не й щъкне и тя да се развява в Дубай, че вече стана досадно.

УСПЯ ПОЛИ! ТИ СИ ПРЕКРАСНА! РАДВАМ СЕ ЗА ТЕБ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! ОТПОЧИНИ И СЛЕД ТОВА ДЕЙСТВАЙ, ТАКА КАКТО ТИ ГО МОЖЕШ! БРАВО НА ТЕБ, ЧЕ ТЕ БИВА ВЪВ ВСИЧКО! УСПЕХ!

БРАВО НА ПОЛИ! РАДВАМЕ Й СНЕ ЗА УСПЕХИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ХУБАВАТА РОЖБА! МОРАЛНО НИ Е МОМИЧЕТО, НЕКТА СИ ПЛЮЯТ, НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ! БЪЛГАРИНА ВИНАГИ Е НЕДОВОЛЕН И НЕ УМЕЕ ДА УВАЖАВАИ ЗАЧИТА УСПЕЛИТЕ! ОБИЧАМЕ ВИ!

Тая татуирана къде върза оня чужденеца с дете за пари а не се фана със слаб и безработен или слав и работещ за 700 лв

ГОЛЯМА ЗЛОБА /към ПАК ЛИ/.... Вижте себе си...

в Оксфорд да ги беше навършила,патката си остава патка .

b.h.

Тази така и не се научи да пее, но поне да си отгледа децата.

е Охрид. 200 г преди Ромео и Жулиета, в Охрид при цар Самуил е заложник принцът на Хърватия(Дукля) Иван Владимир. На Великден малката дъщеря на царя Принцеса Теодора Косара отива да измие нозете на знатния затворник. Пламва Любов между царска Принцеса и далечен Принц. От тази Любов тръгва царската кръв и династия на сръбските крале.