Поли Генова от няколко дни споделя снимки от пътешествието си до Италия, а вчера там посрещна и 33-ия си рожден ден. Певицата публикува в своя Инстаграм профил кадър от романтичния град, увековечен в пиесата на Шекспир "Ромео и Жулиета".

Вижте снимки >>

В поста си Поли пише:

"Вече на 33 и честно казано, никога не съм се чувствала по-добре!

Казват, че душата, достигайки тази възраст, никога повече не остарява, така че каквото било - било. Най-хубавото тепърва предстои.

P.S Благодаря ви за прекрасните шантави поздрави, съобщения, видеа, подаръци и какво ли още не!"

От снимките на певицата става ясно, че тя първо е посетила Милано.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Buongiorno, Italia!

А рождения си ден, който бе на 10 февруари, е посрещнала в красивата Верона. На една от тях Поли е пред Арена ди Верона - емблематично място за града, което е известно като един от най-добре съхранените амфитеатри в света, където в миналото са се провеждали гладиаторски битки.

Верона е мястото, където се разиграва и трагичната любов между Ромео и Жулиета. Там се намира къщата на Жулиета с прословутата тераса, на която тя излиза, за да види любимия си. Интересен факт е обаче, че тази тераса е построена доста по-късно от времето, в което се развива историята описана в "Ромео и Жулиета", чак през 20 век.

В двора на къщата има и бронзова статуя на трагичната героиня, за която се вярва, че носи късмет на онези, които са нещастни в любовта и докоснат дясната гърда на статуята.

Поли Генова не е споделила снимки от къщата на Жулиета. Не е ясно дали я е посетила, но предполагаме, че това е защото певицата е щастлива в личен план с приятеля си Джоузеф и сина им Даниел, който скоро ще навърши 10 месеца.