Коментари - Половинката на Иво Аръков навърши 22 г. в дръзка мрежеста рокля край морето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всяко родно парвеню ли ще гледаме суратите.

Разревах се от умиление!!! На кого са нужни подобни писания??????????

22? Мяза на 40!

"... Габриела е избрала дързък тоалет, разкриващ пищните форми и извивки на греховното ѝ тяло." Хахахахахахахахах Ей, Стелияне, оправи ми деня :D Много се чудех на какво се дължи ентусиазма ти да пишеш тия трудночетими статии. Особено що се отнася до т.нар. "Instagram звезди" от женски пол. Хвани си приятелка и спри да точиш лиги по тях. Едва ли някой има нервите да ти чете протяжните и изнервящи текстове и мокри фантазии.

Каква половинка? Какви форми? Каква пишност? Този Мачо беше на море с мъж минлато лято.

Само на тези, които са си платили за PR-а. С други думи - хора, на които плащаш, за да те пишат ЗВЕЗДА, нищо че нямаш качества и не си. Драмата е като много ти се иска, а не се получава. Да плащаш на жълти сайтове, вестници и каквото и да е това тук - литературен напън, който ни в клин ни в ръкав навря Карлин и пищните форми заедно.... Тъжна, жалка история. Дано са доволни от резултата за паричките си. А тези двамата няма какво да ги коментирам - те това искат, за това си и плащат. Обикновени хора с претенции и без покритие.

КИЧ!

Абе хора, как може този материал да започва като есе за Джо Карлин и да завършва като махленска клюка? Единствено снимките са по-кичозни от текста.

Много младичко това сочно путе ве! Що сперма още има да източва!

Не. В смисъл, просто не.

Само на тези, които си плащат.

Сещам се за момата, за нея важи с пълна сила оня циничен лаф - "Тя е излишен израстък около цuцu-те си". Ако ще я показвате, да е с някоя снимка по бельо или бански поне. Щото на тия прилича на обикновена 40+ годишна домакиня.

На 22 г, а изглежда на 40+. Не ми се мисли с тези от сега увиснали гърди и лице как ще изглежда всъщност тогава. Няма нищо по-лошо от преждевременно състарена жена. И то не от работа...тогава е разбираемо. Но в Бг си вървят тези извращения и това си. Все по-малко естествено красиви момичета:(

Младежа има страхотен костюм - чудя се дали е от дамаска за диван или за юрган.

Като бъдеща 40 годишна ( тази година ги правя), с абитуриент син , минавах за гаджето му. ( без филър в устните съм, без ботокс ) . Определено изглеждам по - добре.

състарено момиче с грозни крака! Криви и кльощави като на болно пиле!

колежка след като се запознахме и разбрах, че е на 44 г. Мммм, просто мигах и гледах. Егати гена, като момиченце. И после като мъж наблюдавах как леко злобеят другите...Най-вече уж младите момичета с цигара след цигара и пиене повече от всички мъже където познавам. Мислете момичета. Главата не е само за красота...временно е.

Искаш ли да те водя на море - ноември някъде на топло. Аз плащам.

Стилиянчо мамин, кой те излъга, че можеш да пишеш? То не стига, че текстът за нищо, но и не става за четене! Вземи прочети учебниците на Брезински и научи как не бива да се пише! Известно е, че в Журналистическия факултет на българския език не му обръщат внимание, но това твоето е просто китайско мъчение за читателите!

На мен плоска ми изглежда...

Мене ми е през дедовия за тая разпоретина и поредното копеле ....

пак се е РАЗсрала на диво животно

покажете отдолу дали е изцапана с кафяво

тази е пълна дрисня, пиеше ариана у кафето до даскало

На снимките ту е с гърди,ту е без....

Яяяя, мис Цица отново е под прожекторите.

Кога? В днешно време младите гледат да си направят кефа и да изчезнат. После извънбрачните им деца стават наркомани и пияници.

До Гонзо - има кой да ме води, мерси . ;) Иначе по темата вина имат и дерматолозите, ( вече и зъболекари бодат навсякъде по лицето, без да имат право, освен уста) . Малцина са пластичните , които връщат , когато няма нужда. Последно гледах интервю на такъв хирург , който каза, че връща, защото не може да се подпише за работа, която ще е излишна и много. Няма лошо в грижата, но когато има нужда , до сега красиви устни не съм видяла, а и са еднакви

Леле ужас, кво ще правим сега. Ти само на вода ли го караш

Как бе, тя толкова големи импланти си беше сложила в гърдите преди 1-2 години и Иво Аръков се влюби в нея и не спира да я снима и да я качва в инстаграма

Дай да видим твоите

Как няма да са й увиснали като си е сложила бая големи импланти в гърдите и те са увиснали като да сложиш камък в чорап то е ясно, че ще увиснат. В лицето си е добре, дори да има корекции са в рамките на нормалното и изглежда естествена. Кожата й не е увиснала, просто всички сте свикнали да гледате момичета само с филтри и сте загубили връзка с реалността. Момичето е хубаво. Има много по - лоши неща от момичета с преждевременно стареене хаха няма как да знаеш, може да има проблеми с хормоните, анатомията на лицето да е такава или просто от гените.

На 22… аз мислех, че е около 30. И на 22 с бебе. Образование, кариера, житейски опит? Или няма нужда, защото по тия ширини важен е мъжът. Колкото по-известен и по-потентен финансово, толкова по-хубаво. Искам да видя статия за една българска жена, която САМА си финансира капризите. Но няма да ме огрее, защото такива жени не са интересни за простите хроникьори. А тая от статията е направо страшен модел за подражание за младите момичета.

Иво с какво се прехранва? И въобще него защо го биха преди време?

Кърми ли? За един приятел питам.

Предоставя услуги срещу заплащане

Ами кой когато си намери половинката. Като го е срещнала сега, още 20 години за какво да чака?

Тия смешници са се облекли в тон с чиниите!

Тая в ляво не е ли Ружа Игнатова?

Иво Аръков прилича на преуспял сводник в тези дрехи

изглежда на 32 ,не на 22

Момичето е младо, красиво, естествено и много секси. Просто някой трябва да го научи как да се облича, за да изглежда наистина добре . За господина - не трябва да облича сам нищо друго освен къси панталони и тениска...ансамбълът му е потресаващ, наистина получих позиви за гадене...не знам, как им хрумват тия...

Горкото, едва на 22, а мъжът й още като роди, я представи като МИЛФ. Мъка, мъка, Аръков, ни съм знала да си толко' проз.

... нямаше да съм на нейно място. :-)

А кой е този Иво Аръков?

"Цомба & Каръков"

тази си е направила устата на биен гъз. Безконечна деградация!

Ми не е зле, кво?

Много симпатични физиономии, но с това се свършва хубавото ... Арогантни, елементарни, превзети, изкуствени, с огромен вътрешен дефицит, който искат да компенсират външно и ни показват гротеската си. Пародия! Жалка родна младост ...

Защо е нужно красива и цицеста мацка да се докара като магистрална жрица ??