17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Негова голяма любов, СПИН, излиза че Лагерфелд е бил обратен.

трие щит коментарите.

В коментарите днес: Обикновената простотия.

коментиращите коментарите. и нищо не казващите.

Господ наказва педерастите със СПИН, атеистите нации с бездетие и содомия.

А езическите като българите ги пръсва по света.

От кой жъжки задник се е пръкнала някоя нация?

името Кларк Гейбъл да ви говори нещо? Отнесени от вихъра... на 22 се е споминал в Далас внукът му, Кларк Гейбъл ІІІ, актьор, тв-водещ и манекен, на 30 години. Млад и хубав мъж в разцвета на силите си. Все пак светът не е свършил със смъртта на Лагерфелд.

Педитата уж фини и деликатни , а си бъркат по дупките и то точно в тия дето природата е определила да се изхвърлят екскременти. Гадничко а ?

не всичко което мисли човек го изказва на глас а още по малко и да го пише но като се има предвид от кое племе си може би трябва да ти се прости

Май те не са единствените, като се има предвид, че цяла индустрия е изградена върху тези и други действия и то не само с еднополови. Изказването ви е гнусно като самата индустрия и многото и последователи.

Този многознаец и той педал излезе. Иначе това не харесвал, от онова се отвращавал. Ба си манафа.

Тази новина за двама педерасти трабваше да се стикне най-отгоре. Сега това е темата на всеки ден.

с факта, че вместо с парите си да построи болница, да речем, ги завещава на любимата си котка. за която би била достатъчна само част от голямото му богатство. разбира се, парите са си негови, но като човек с въображение б могъл да ги дари за кауза като борбата със спин или някаква хуманна цел. нищо лично. просто най-обикновен размисъл.

Нищо лично,Ганчо,но защо не дариш ТВОИТЕ милиони???Защо типично по български държиш сметка???И...всъщност,прди да плюете ...,замислете се,дали жалките ви мозъчета са способни да създадът нещо!

създадЪт, просто си провери текста дали е грамотен. явно ти имаш милиони - честито тогава на твоята котка. аз нямам - и не ме е срам, че нямам. ако имах, щях да направя нещо по-смислено от това да ги завещавам на котка. най-малкото на детето си щях да ги оставя. за разлика от твоя идол имам създадено дете, което ми е по-скъпо от тоалетите, заради които ми се нахвърлящ. други забелжки, ганювице?

Голям диЗайнер, голяма работа, но пепепенас.Ах, ох ама вишата мода-това ли е виша мода и висш пилотаж на задна скорост.Такива не си струва да се коментират.Господ е създал нормални хетеро хора.Заради такива е пращал мор и потоп.Безбожници, кого величаете-Господ или обратеняка.Избора е ваш.Отговора ще дадете пред "Страшния съд" и дано бъде справедлив.

Лицемер си ти и сигурно- животно в леглото. Господ е във всички хора. Не си ти, който ще ги съди и ще ръси морал.

Мълъквай бе пе..л.С такива ли лафове си успокояваш извратената душа на гей-педофил.Да , животно съм в леглото, но такова на което една жена дълги години се радва и не допуска друго там(поне ти не си де).Животно което е създало, възпитало и изучили две деца, които са научени да обичат Бог и България и да ненавиждат хомосексуалните извратеняци.А ти успокоявай грапавата си педалска душа със злъч и извратени фантазии с Дим ДуХовата музика.

Добре е да се каже, че с голямата си любов е имал платоническа любов, но никога физическа.

егати готиното чувство за хумор, мерси и хубав ден :)

Това е самата истина. Човекът го е споделял откровено много пъти. С голямата си любов са били много различни. Лагерфелд никога в живота си не е пушил и пиел алкохол, винаги е живял сам в своя апартамент. За разлика от другия, в който е бил влюбен емоционално. Дизайнерът е бил фин и аристократичен тип, любител на книгите.

Което обяснява донякъде защо единия е умрял от СПИН преди 30 години.

ще има съдбата на котарака на Скрипал предполагам. и кой ще наследи котката е големия въпрос. темата е интересна - чакам инфо.

и допълвам - и котката също е голямата му любов. сто на сто в завещанието е пожелал да бъде погребана също там.

За Карл е ясно...няма защо да го питаме - вие дизайнер ли сте или обикновен педераст?

велик дизайнер е и това е неоспорим факт, а сам определя себе си като асексуален

Много фин и интелигентен човек, обран в маниерите си консервативен с усет, чувство и любов към модата.

А вие за Карл ли сте?За един приятел питам.

май сте либераси двамата с тоя приятел