Помните ли актрисата, изиграла Фантагиро? Ето как изглежда днес

За жената, превъплътила се в една от най-смелите приказни принцеси на малкия екран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са й тънки устните. Не ми харесва.

Изглежда остарява красиво, а любовниците са все по-млади. Явно и банковата сметка нараства пропорционално.

К`ви са тия тъпни, бе?

ФантаЗеро?

И днес си изглежда много подобаващо, даже като че ли е още по-привлекателна като по-зряла. Тя е от типа жени, които вечно си приличат на малки момичета и младеят. Това бил номерът - да застаряваш неусетно и красиво, пък и е въпрос на генетика и наследствени качества. И не само отвън, трябва и да си даровит и талантлив. Да е жива и здрава, вие също!

Абе, не е лоша, но не трябва да я сравняват със София Лорен, Клаудия Кардинале, Орнела Мути, Джина Лолобриджида, щото те са класика.

Аз мислех че силните жени в киното почват с оная еврейка Жената Чудо, Рей и другите от новите Междузвездни Войни и оная дето изигра Капитан Марвел ... Така викат медиите се. А то накрая ще се окаже, че силни женски роли имало и преди над 40 години. И в кино и по телевизията

Палавата сладуранка изглежда много интересно в черната рокля.

Няма спор, че са красиви и известни, но и знаят как да се промотират и си казват уау, италианки.

...Клаудия КаДРинале явно всички я знаете :-). Каквато ни държавата, такива и "журналистите".

"Джина Ламборджина" кърти мивки. Функционалната неграмотност е по-заразна от коронавирус.

"Джина Ламборджина" не я ли познаваш? Снима за Brazzers.

Чета статията и се натъкнах на името на Джина Ламборджина. Смея да твърдя, че поназнайвам доста имена на италианки, но сякаш това не го бях чел. Даже направих справка в Гугъл (която и редакторът можеше да направи) и пак не открих такава личност. Но пък една от иконите на италианското кино Джина Лолобриджида ми бе посочена за възможен резултат. Ще каже някой "то където Лолобриджида там и Ламборджина". Тъо и народът го е казал същото макар и с други думи "нерде Ямбол нерде Станбул". А и бай Ганьо би подхвърлил "нейсе!". Очаквам редакторът да хване "гумата" и да си поправи грешката!

Това не е правописна грешка, това е брутална липса на елементарна обща култура. Потрес!

Те тия "автори" за кво взимат пари и те не знаят. Отдавна се предлагам за работа в дира, и по-хубави статии ще им пиша, и по-грамотни, ама на - не съм "свой".