Помните ли красивата Миша Бартън от "Ориндж Каунти"? Вижте я днес

Какво се случва с момичето, което преди 17 години плени сърцата на зрителите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви сте смешни. Разглезена била, вие четете ли изобщо, момичето работело от 8 годишно. Докато се е снимала в ориндж каунти е имала по 8 почивни дни годишно, ами естествено че ще изперка в даден момент.

Беше в София преди 2-3 години за снимки на нещо /реклама или филм, не помня/. Много готина и земна. Нищо холивудско, напълно нормален човек.

Да им имам проблемите на тия!Типично за разглезените момиченца в Америка!Всичко им се поднася на тепсия и изведнъж -бум! Реалността!!! Но тя не им харесва!!!И винаги е -Мy feelings and my privacy!!! А стига де,глезли!!!!

Егати, не знаех, че съм толкова задръстен! Нито съм я чувал и виждал тая мома, нито пък съм гледал " оранжадата". П.с. Момичето изглежда гот!

Много депресирани тези американци, бе! А , уж, всичко им е най- .... Дядо ми казваше, че на " ...разстроен човек, като му чукнеш две яйца на задник, се застройва".

100 пъти по красива и секси от цигането джей-ло :)

Беше много красиво и нежно момиче, не че сега не е красива, просто да кажем, че изминалите години и тежките моменти са взели от блясъка, който имаше. На мен лично ми е много симпатична, пожелавам й да се стабилизира и да има много професионални и лични успехи!

Дира и що пускате снимки от инстаграмите на хора с по 200 последователя ???

Дори и като млада, никога не ми е харесвала. За мен не е красива.

Това е въпрос на вкус. За теб може и да не е била красива, но за мен и много други хора - беше

Тя все още е млада.

Точно така, реклама и провят че била красива и всички бееее, красива е...Има супер, несъразмерно къси крака с дълго тяло.

ГМО храната зад океана, рано или късно прави от хората добитък. Обикновено рано.

Ти май си хапвал доста ГМО, като гледам какви ги пишеш.

джендърите на вечеря не помнят какъв чай са пили във "файв- о -клок", вие ги питате за такива далечни събития... та, да си дойдем на думата.. и коя е тая? в смисъл само ограничено количество идиоти, които са взрени денонощно в болните ви сери-яли я познават тая.. :-)))

Ти няма ли да се лекуваш? Или ще чакаш да те приберат в психото.

Как е възможно така да се запусне, заприличала е на майка си. Състарена, освинена, стресирана. Явно е било голямо преяждане със слава, пари и наркотици.

Времето никому не прощава, а когато си излетял високо в началото, имаш и да падаш и да се учиш да летиш. Да не те харесват папараците не е най-голямото зло.

Доколкото прочетох, тази актриса НЕ е навредила на други хора.. Просто е правила глупости. НО е възможно и разни Араби и негри- Крадци и Трафиканти на Наркотици и маймуни, да са се навъртали около нея нарочно да са искали да я ограбят и да я правят на проститутка в харема на някой богат арабин. Турците и арабите в България САМО лъжат... Правят ти се на приятели, само ако ти си по- силен/ силна от тях. АКо те са по- силни, просто правят теб на просяк/ роб. Да бягат обратно към Турция да си търсят правата !!!