Помните ли красивата Миша Бартън от "Ориндж Каунти"? Вижте я днес

Какво се случва с момичето, което преди 17 години плени сърцата на зрителите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото прочетох, тази актриса НЕ е навредила на други хора.. Просто е правила глупости. НО е възможно и разни Араби и негри- Крадци и Трафиканти на Наркотици и маймуни, да са се навъртали около нея нарочно да са искали да я ограбят и да я правят на проститутка в харема на някой богат арабин. Турците и арабите в България САМО лъжат... Правят ти се на приятели, само ако ти си по- силен/ силна от тях. АКо те са по- силни, просто правят теб на просяк/ роб. Да бягат обратно към Турция да си търсят правата !!!

Времето никому не прощава, а когато си излетял високо в началото, имаш и да падаш и да се учиш да летиш. Да не те харесват папараците не е най-голямото зло.

Как е възможно така да се запусне, заприличала е на майка си. Състарена, освинена, стресирана. Явно е било голямо преяждане със слава, пари и наркотици.

джендърите на вечеря не помнят какъв чай са пили във "файв- о -клок", вие ги питате за такива далечни събития... та, да си дойдем на думата.. и коя е тая? в смисъл само ограничено количество идиоти, които са взрени денонощно в болните ви сери-яли я познават тая.. :-)))

ГМО храната зад океана, рано или късно прави от хората добитък. Обикновено рано.

Дори и като млада, никога не ми е харесвала. За мен не е красива.

Ти няма ли да се лекуваш? Или ще чакаш да те приберат в психото.

Това е въпрос на вкус. За теб може и да не е била красива, но за мен и много други хора - беше

Дира и що пускате снимки от инстаграмите на хора с по 200 последователя ???

Тя все още е млада.

Беше много красиво и нежно момиче, не че сега не е красива, просто да кажем, че изминалите години и тежките моменти са взели от блясъка, който имаше. На мен лично ми е много симпатична, пожелавам й да се стабилизира и да има много професионални и лични успехи!

Ти май си хапвал доста ГМО, като гледам какви ги пишеш.

100 пъти по красива и секси от цигането джей-ло :)

Много депресирани тези американци, бе! А , уж, всичко им е най- .... Дядо ми казваше, че на " ...разстроен човек, като му чукнеш две яйца на задник, се застройва".

Егати, не знаех, че съм толкова задръстен! Нито съм я чувал и виждал тая мома, нито пък съм гледал " оранжадата". П.с. Момичето изглежда гот!

Точно така, реклама и провят че била красива и всички бееее, красива е...Има супер, несъразмерно къси крака с дълго тяло.

Да им имам проблемите на тия!Типично за разглезените момиченца в Америка!Всичко им се поднася на тепсия и изведнъж -бум! Реалността!!! Но тя не им харесва!!!И винаги е -Мy feelings and my privacy!!! А стига де,глезли!!!!

Беше в София преди 2-3 години за снимки на нещо /реклама или филм, не помня/. Много готина и земна. Нищо холивудско, напълно нормален човек.

Какви сте смешни. Разглезена била, вие четете ли изобщо, момичето работело от 8 годишно. Докато се е снимала в ориндж каунти е имала по 8 почивни дни годишно, ами естествено че ще изперка в даден момент.