Популярността на принц Хари се срина до рекордно ниско ниво след излизането на мемоарите му

Всеки четвърти от десет британци, участвали в анкетата, е на мнение, че основната мотивация на херцога на Съсекс да издаде "Резервен" е, "за да печели пари"

Обратно в новината

Коментари - Популярността на принц Хари се срина до рекордно ниско ниво след излизането на мемоарите му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мегънката доказа максимата,че една скапанячка може да върти и кралска фамилия около идиотиите си…

Толкова затъна в тинята си , Хари , че няма излизане от там ! Люто ще съжалява !

Достоен син на баща си-слугинаж. Той за това си взе и жена достойна да бъде само слугиня в кралският дворец. Жалко че англичаните се унижават и плащат с данъците си отглеждането на принцове без кралска кръв.

Той Хари не му пука за това дали популярността му била се сринала. Той се кефи единствено и само на факта, че може да говори и пише каквото му е на сърце! Без да се съобразява с Фирмата, тоест Кралският двор. Точно този лукс не може нито брат му и нито баща му да си го позволят. А Хари е свободен и си живее живота с Любимата си и двете си дечица. И изглежда страхотно доволен от избора си. А и щастлив с Меган. Напук на всички!

е па много му е завистливо, самолюбиво и дребно сърчицето на твоя Хари, чиста резерва без право на обжалване.

Хари слуша жена си и желанието й да печели пари! Установи се , че той има ментални проблеми и тя се възползва. Мегън можеше да е само слугиня в двореца, но днес го управлява и го настройва срещу семейството му. Така както тя не общува с никой от семейството си.

АЗ ВЯРВАМ НА ХАРИ И МЕГАН! ВИНАГИ ИМА ЗАВИС У ХОРАТА ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО КАКВАТО Е КЕЙТ.

хаааа смех смех...

във ВАРНА завист без "т" ли е

И къде ги правихте тия анкети,сред плебейската измет в дворцовите среди ли?Сакън англосаксите колониалисти да не си изцапат "безупречната"репутация.Заслужават си точно това-нож в гърба от своите!Айде,никой нормален нема да жали за тия кръвопийци,чието синче е решило да покаже малко от кирливите им ризи...Възмездието винаги се сервира студено, cheers!

Мисля, че успех и възобновяване на имиджа ще се случи след излизане на четвъртата книга "Развода:Падение и възкресение".

хаааа разсмя ме

Значи, аз ако бях на Чарлз да съм се отрекъл от тоя нехранимайко! Не ме интересуват скандали, не ме интересуват драми - отричам се, лишавам го от всичко и да си реве, колкото си иска, поне да има за какво. А, този пръдльо се съдра да мрънка как никой не харесва жена му, вселенска драма невероятна...

Предполагам ,че Чарлз е направил ДНК тест , и знае от много години ,че Хари не е негов син , но се държи достойно , а това хлапе - Хари , си въобразява, че прави нещо велико ! Излага се !

Пиша последно по тая тема че вече байгън:)..Ако всичко беше безвъзмезно или с благотворителна цел, можеше да приема че има нещо добро в тях..Но не всичко е реванш и желание за пари, за сметка на информация за най-близкште ти по отвратно не знам може ли...Хали заслужава да бъде отсвирен тотално за коронацията на Чарлз ...съжалявам но тора е върха на арогантността което правят...не мисля че на Хариму е безразлично но Меган не и пукани най малко толкова е прозрачта...дано си получат заслуженото

А кой те кара изобщо да пишеш!

Свободата на словото ;)

Къде си в юк?

Байгън от bygun ли произлиза или е нещо специфично за вашето село…

хааа не може да ме засегнеш просто е добър тулцизъм:) описателен

Да допълня не съм от село, а от град! Златоград.

Договоърт им с нетфликс - $100млн. Договорът с издателството - $40млн. Дотооворън ми със Спотифай $40млн. И това само за идна година.

Е и какво доказва това..че внукхна Елизабет нищо повече..леке

He! Това доказва, че Меган си е изиграла картите брилянтно. Нейното състояние преди брака й с Хари е възлизало на $5млн. Днес, ако допуснем, че могат да се разведат, тя ще спечели над $100млн. Това доказват всички тези договори.

Един написал...4 от 10 е 25%. Друг написал, че всеки четвърти от 10 било 25%. Верният отговор е че 4 от 10 е 40%. А ,,всеки четвърти... и.т.н. е 10 %, защото е еьин на 10

в 10 няма ли две четворки????

Този принц няма да свърши добре. Не заради глупостите, които е написал, а заради менталното му състояние. Близките му (брат му и баща му) трябва да са особено внимателни към него. От друга страна, тази книга е огромен плюс за семейството на Уилям. Ще знаят как да не се отнасят с децата си, и да не ги карат да се чувстват резервни или излишни. Но Хари определено не е в добра позиция. Въпреки милионите от интервютата и книгата.

И най-любопитното е, че Хари има договор с издателството за 4 книги! Не само тази - 4!

Болен мозък, некадърник, лигльо, женчо, това е Хари. А, мелеза съпруга и некадърна актриса е още по-зле. Дано никога не по миришат дори кралски привилегии. Утрепки

Отрепка!

Завистлив, комплексиран мухльо. Трийсет и няколко години да завиждаш и мразиш брат си, защото ти си имаш нещастието да се родиш втори. Да живееш толкова години с такава омраза в сърцето, не може да не се отрази на психиката.

На 3 те яки фенки на Хари от бг мамба им пожелавам син като Принца да им доведе булка от Столипиново и да го издържат до пенсия. Когато го изгонят да ги плюе пред бабките от блока. Найс а ?

Дир правите ли разлика между популярност и одобрение? Популярността му изобщо не се е сринала, но одобрението към него да!

Този е олицетворение на българската поговорка, че Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.

Ама да мидите Шакира каква "песен" е пуснала за Пике ... https://youtu.be/CocEMWdc7Ck

Каква?

Ами и линк има. От вчера - с английски субтитри. Повечето е виене ууууу както тя си прави, но има и обяснения, че била вън от неговата лига затова си намерил някоя кано него, че струвала колкото две 22 годишни, че я оставил с дългове ...

Тая песен от три месеца, бе.

Доста се изложи на показ този рижав пикльо.

Кралската корона е тежка.В случая тази на принц.Когато цял живот няма да работиш и да плащаш данъци,представляваш едно от лицата на бивша империя имаш задължения.Един приятел казваше:тръгни след муха да те заведе на лайно.Меган е мухата.

цялата идея да пишеш мемоари само защото си син на Даяна и Чарлз без нищо до си постигнал...е абсурдна...Какво научаваме освен кога е бил с жена за пръв път:).хаааа

Много ми е чудно останалите 3/4 каква смятат да е мотивацията му... Вадиш най-кирливите ризи на семейството си пред цял свят, за да постигнеш... какво? Състрадание, при условие че си мултимилионер? Едва ли ще стане. Отмъщение за лошото отношение на баща си, дядо си и брат си досега? Нали не очакваш да се подобри отсега нататък?...

Цял живот нищоправец и се оплаква.

Хари е конярски син и се държи като такъв. ДНК тест и айде вън от семейството

Да му махнат думата принц преди името, оная голд дигерка ще го зареже и само-Хари ще продава бургери в Макдоналдс

След тая книга едва ли

Това е временно явление за разлика от реалността. Това огромно, скъпо имение изисква поддръжка, като некадърни им трябва солидно количество персонал, да не говорим, че има две деца за които разходите и имиджа тепърва ще става все по-скъп. А, за малко да пропусна най-големият разход - жената!

Още Чарлз обърка нещата, че не се ожени за Камила вместо Даяна. Мъжете обичат една, а се женят за друга. Защо?

има вярно но в неговия случай не е било възможно и той е с неговите си драми

И какъв урод щеше да е престолонаследника на Чарлз роден от КАМИЛА?

lu4ka

Защото кралицата-майка редеше фигурите тогава. Едва след като тя почина, той посмя да се ожени за Камила.

Време е за порно касетката...

Мухльо! Дано го лишат от всички права и пари! Брат му и Кейт го подкрепяха през годините като вършеше глупости-гол в Лас Вегас, фашистки униформи и т. н..., а сега ги плюе... Никакъв респект за такъв мухльо!

Ха-ха, сринала се популярността му, ама се изпотепаха да купуват книгата и тя чупи рекорди по продаваемост. Британските медии се чудят как да ограничат щетите.

От сина на коняра-майор и “принцесата на народа” дето се разчекна по араби и пакистанци (Бог да я прости), какво да очакваш… Много му личи по държанието че няма синя кръв. Па за каква се ожени… tres bien ansemble дет са вика

Значи педофила Андрю има по-голяма популярност... показателно за обществото...

Толкова глупости пешете..Това че един жълт парцал се продава не е изненада, има достатъчно хора което обичат парцалите..плюс достатъчно черни в UK които ще подкрепят негърката с изправена коса и коригиран нос... По големи лицемери от тези не знам има ли лигавиха се като сватбари за 2 милиона паунда, правиха са на пренцове и принцеси..Елизабен още не изстинала в гроба, макар да мразя този израз и този рижльо плю на баба си, която имаше достойнство и чест...Хари заслужава да си получи урока свише...но никой не може да му убуди че Меганкта тази наистина излезна вещица не е в основата....

То и цялата британска преса е парцал от Мърдок насам.

е да но те са официални жълтури а това е жълтур с претенции за Мемоари:)

Не е изненада. Словесната му диария заедно с всички негови, други, тежки ментални проблеми са нетърпими. Има нужда от дълъг курс психотерапия при най-добрите специалисти. И женицата му също. И тя е нарцис, митоман и параноик.

копае дъното....

Цитат от книгата: “Една вечер в Окаванго (Африка) леопард влезе в комплекса. Другите бяха ужасени. Прегърнах го. Здравей, мамо, казах. Знаех си, че ме чакаш. Леопардът ме прегърна и си тръгна…”

“Отидох до тунела, където мама беше умряла. Беше твърде къс. Шофьорът не може да е катастрофирал, колкото и да е бил пиян. Трябва да е бил татко. Или MI5. Не дядо. Със сигурност не той.”

“…Те никога не биха ме разбрали. Бях сам. Изоставен. Само с няколко къщи и сто милиона в банката.”

това последното много кефи:)

Те това кърти яко.

"Резервен" на принц Хари с рекорд - 1,4 млн. продадени бройки само за ден!

Да ти купуват простотиите е едно, а да те харесват е съвсем друго

Според мен Хари щом е озаглавил книгата си "Резервен" страда от синдрома вождизъм. Той не може да се приеме, че трябва да направи отстъпки пред законния престонаследник -по-големият му брат и това го измъчва. С книгата си той търси слава и популярност.

Синдромът, от който страда, е най-обикновена чиста завист.

Все по-дълбоко в л….та. Няма връщане назад. Осерацията е пълна.

Още същия ден я пуснаха на pdf БЕЗПЛАТНО в нета.

Къде?

Тоя па кога въобще е бил популярен ?

Дреме му... А и нали му изкупиха книгата, а пък нека не го харесват скучаещите стрини на средна възраст.

За пари е мегън. При Хари е по-лошо. Иска да го харесват. Да бъде независим и известен без това да се дължи на кралското семейство. Няма как. Те са причина за мемоарите, не той. Той това го разбира и е озлобен.

Хари е част от същото това кралско семейство, умнико

Уинзорите са раздали кинти на макс,за да се дискредитира блудния син. Той поне да беше наел Пи АР да си рекламира книгата,а не да участва в тъпи американски шоута,където вадят само тъпотии от книгата му. Тя естествено не блести,и е написана за кинти,но явно няма да ги събере.

Не се притеснявай, вече ги е събрал. Издателството обяви, че очаква в близките дни това да стане най продаваната книга след Хари Потър. Плюс сериите за нетфликс. Там се говори за доста милиони.

Защо тогава българите жалят толкова за кралското семейство, като тези даже не знаят какво е България? Кралското семейство не знае що е то България, паста за зъби ли е, бира ли е, вид кашкавал ли е?!?!? Последното нещо което ще предположат е, че е държава!!!

Естествено, че знаят какво е България бе, селянино прост. Нали кралят им, тогавашен принц на Уелс, идва тук - беше в Пловдив, брат му принц Едуард също. Има българи, които работят за кралското семейство, а освен това стъпват по български килими в двореца.

lu4ka

Харитъпото бетонира високия рейтинг на брат си.

Е и? Какво значение има. Брат му по право ще си стане крал... Това не са избори ....

а на принца дали му пука кво мислят британците

Тази вещица взе принц и го превърна в жаба.

не знам каква трева пушите в дира, но в Амазон рейтинга на книгата му 4,6 от 5. Американците масово са му дали петици, ниските оценки, които свалят общата са дадени главно от британци

Значи щом казваш, че ниските оценки са да шдени от британци, сам потвърждава заглавието на статията

Колко трябва да си тъп, че да разказваш колко талибани си убил ? Това не са сърни или глигани в кралската гора. Тези хора, каквито и да са, имат семейства. Братя, бащи или синове. И за мюсюлманите е свещен дълг да си отмъстиш. Да не дава Господ да стане, като авторът на „Сатанински строфи“ -Салман Рушди. На Хари и Меган ще им отеснее светът.

A dano tai da stane

Да убиеш 25 или повече талисмани не е нищо в сравнение с това да обидиш Аллах. Там прошка няма. Така че споко

Добре де, оплю всички, но неговата като похарчи парите какво ще прави? Всяко чудо за 3 дни и на всеки 3 дни чудо.

Голям праз, моята популярност сред британците е -0 и това изобщо не ме вълнува