Коментари - Поради риск от Алцхаймер: Ще замрази ли Крис Хемсуърт кариерата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се действа умно и превантивно, това се опитваме да ви научим, но вие се правите на умни. Ей я примерно прекрасната Наша играчка, Джолито, отряза си превантивно гърдите и сега е кукоряк, а този младеж ше си резне тора и ще намали темпото :)

Всички хора имат повишен риск от едно или друго заболяване като остареят. Някои имат повишен риск от рак други Алцхаймер и тн. Това да си прекъснеш нормалния живот докато си ма върха на силите и славата за да намалиш шанса от нещо което може и да не се случи след 30 години за мен е пълна глупост . Ако тялото ми почне да се скапва на 60 г това е нормално и просто ще си тегля куршума. По добре да си живея на макс докато съм млад да си правя пари и слава вместо да живея 90 години в страх че нешо ложе да ми се случи и накрая пак ще си умра като куче само дето ще е от рак или сърдечен удър или нещо друго… Никой няма да избяга съдбата си.

Виж какво симпатично момче е. Да не замразява нищо и да рискува всичко докато е още млад, и да ги опрашва максимлно колкото може. После ако ще и паркинсон и алцхаймер едно времено да има.

отврат

Показва че има по голяма вероятност да го блъсне някой автомобил. И тук идва въпросът ще излиза ли от домът си, или ще седи вътре за всеки случай.

Е, има и трети вариант. Може да излиза , но да не ходи по средата на пътното платно. Точно това ще се опита да направи той - тоест просто ще забави темпото. Гори ярко , изпепели бързо, е гонито , но на чужда гърбина и сто тояги са малко.

" е гонито " е какво? Малко уваженвие към минималните читатели...

И как точно знаеш какво показва статистиката, при положение че нямаш информация за входните параметри, по които се прави прогнозата...

Алцхаймера за някакво рядко заболяване ли го мислиш? Колкото по-дълго живее човек толкова по-големи са изгледите да се случи. Всеки втори си завършва дългия живот с някаква форма на деменция. Виж, при Крис, ако отсега има някакви симптоми, значи е ранен Алцхаймер, а той е много по-бързо прогресиращ.