Пореден скандал! Разследват болничен служител, изнасял информация за Кейт

Източници коментират пред Radar, че техен колега се е опитал да прегледа досието й, докато е лежала за планова коремна операция

Обратно в новината

Коментари - Пореден скандал! Разследват болничен служител, изнасял информация за Кейт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената се е подложила на козметична корекция, която може да не е станала както й харесва и сега се крие докато мине на "поправка"

Катито е голяма сладурана и може да отнесе много ебан. Вероятно върти качествени, прочувствени кавали. Крайно любопитно е обаче дали гълта?

Ти си най големия педал,който съм срещала. Дано го гълташ всеки ден и се задавиш със семеннната течност,докато пукнеш! ИЗРОД!

Може да погледнете последното видео на Редактед на ютюб, ще се развеселите от техните коментари за новините около кралското семейство, започват с официалните английски коментари за руска дезинформация (включете субтитри и превод на субтитрите).

Кейт е публична личност и трябва да излязат пред света и да съобщят диагнозата.

ако кажат проблеми с простатата...Недей така.. за някои неща е по-добре да не ни уводемовят:))

Един от коментарите беше, че при коремна хирургия, а апендиксът, жлъчният мехур, панкреасът, черният дроб, стомахът, яйчниците и матката са всички места, където има известни ваксинационни наранявания от ковид инжекциите. Нека го кажем така -- ако не беше нараняване от ваксина, вече щяха да ни кажат какво е.

Тъпотиите на безмозъчни също, но го направих. Съжалявам.

По време на ковида направиха на маймуни хората и ги убиваха наред поради принадлежност към рискова група. Потъпкаха всякакъв опит за анонимност. Сега се разплакали че минал санитаря, видял че има нещо нередно и искал да погледне болничния лист. Ами то ще стане като в САЩ: минава "доктора" край паднал на улицата на който му е прилошало и не се и оглежда защото правната застраховка на болницата, в която работи не била валидна на тази улица.

Що се занимавате с глупости? Я дайте беше за Путин, как печели избори и бие укри по фронта. За 13-те гръмнали рафинерии няма нужда да казвате.

Глейте й феса

Е преписвайте правилно бе, в Мирър , Сън, Дейли мейл и тн пише , че разследват ОПИТ да получат достъп и да видят данните в досието ѝ, а не че са успели да видят данни, та и чак продали информация

Според мен отдавна е умряла

И препарирана, и пратена като експонат заедно с египетските мумии в музея

Официалните коментари за Кейт Мидълтън вече се наричат "Кейтспирация“. 1) Вече писаха по всички конспиративни СМИ, че Кейт не е между живите. Според най-добрата приятелка на Даяна, била убита при кръвно жертвоприношение като част от тъмните окултни традиции на кралското семейство. 2) Бяха публикувани родствени връзки на майките на Кейт и Уилям и подтвърден еврейския произход на двамата от родословната линия на Родшилд. Така, че се очаква следващият английски крал да бъде за пръв път официално еврей от фамилията Родшилд. 3) Имаше и слухове, че принц Уилям има афера с Роуз Ханбъри, приятелка на Кейт. 4) Имаше и предположения за странични ефекти от инжекциите "ковид", както и възможност за парализа на Белс, което е често срещан страничен ефект от "ваксините". 5) Бяха публикувани няколко фалшиви снимки, едната дори ужким подписана от Кейт, но после оттеглиха снимките. 6) На любителското видео от фермерски пазар до техния дом, очевидно не са Кейт и Уилям, а много по-млада двойка, разликата във височината също е различна. Коментарите бяха: "Може би е по-точно да се каже, че е видяна двойка, която леко прилича на кралската двойка...".

Дано да пукнеш ти! Кой каквото пожелава това го стига! О,Господи! Злобата в кочината е потресаваща!