Потвърдено: "Приятели" се събират тази пролет

От HBO обещаха шестимата актьори да се появяват пред публика съвсем скоро

Обратно в новината

Коментари - Потвърдено: "Приятели" се събират тази пролет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американски хумор които само американците си разбират. Една от “уж“ смешките е на Фийби: Аз сама се научих да свиря на китара и се одобрявам като много добър учител. Следва изкуствен смях. Къде смешното не разбрах.

Те не стават тия за еран вече.

Премествам си го.

Много се радвам, че ще се съберат! Това няма да е продължение, а просто шоу. Сериала наистина е хубав и има милиони фенове по цял свят. Защо българина отново негодува? Като нещо не те интересува подмини... Не разбирам тази лошотия!

Преди 2-3 месеца продуцентите на тази Бозица ги погаха, че нямало чернокожи. В новата версия, не ми се мисли що за персонажи ще има.

В Ню Йорк “белите” са малцинство, САЩ не е държава на бялата раса, местните жители са индианци. Така че въпросът е уместен.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Шок до кръста! Барем ги пускайте тия глупости във време когато сме на работа или на училище, да не разстройваме и без друго рехавата икономика, защото водят до психически блокаж. Защо си мислите, че като нямате пари за нещо стойностно, ще ни залъгвате с бози и помии от Анадола или дело на Боли-/Холивуд? Ето, носи се слух, че пак ще хабим пикселите на монитора заради ония четири баби-нимфоманки от "Кексът и смърдат".Така ли се казваше пък другата отврат? На всичкото отгоре грозни, а мъжете с физиономии на прекарали един-два синдрома на Даун...

Да изкарат някой лев, не че си нямат. Аз лично много ги харесвам, ама от цялото повтаряне и гледане през последните 20 години са ми поомръзнали, признавам си, при което едно събиране в стил "спомени" няма да е особено интересно. Има си хардкор фен база обаче, която ще поглъща всичко (каквото и да е), те за тях може и да си струва.

Свършили са парите... Сто броя ще бъде ултра тъпня! Стари смешки в опит да събудят носталгия и тем подобни... ПАС!

Мацките остаряха. Не са вече за показване. Каквото било, било. Всичко с времето си.

Никъде не става дума, че ще снимат нови серии, а само че се събират. То ще е като да гостуват на Джей Лено.

"Приятели" : Събираме се. Генерала: Не се събирате!

Пандемия е. Никакво събиране!!!

За пари са готови на всичко. Ще снимат 1 сезон и това е

Какъв сезон, какви пет лева, те се събират заедно за някакво "шоу", ще поседят половин-един час, ще си поговорят и това ще е.

Тази глупост се върти от 20 години по разните БТВ канали. Дори в момента върви. Този сериал е толкова уникално тъп, че е по-зле и от столичани в повече. Поне от дира спрете да ни занимавате с тези.

Най-накрая някой да го каже!!!!

Точно.Лигльовци.Особено оная русата празноглавка и Рос с педерсткия глас.

Това са лиса кудров и давид швимер, две любими звезди от нафталина

Нали ви е ясно, че в днешната ера на масово обиждане, шегите с които станаха известни, сега са невъзможни ?

По-големият проблем е че няма цветен трасжендър с който да се приятели. А това не е добре...

Без черен, джендър и азиатез да не ги пускат!!!!

Добре де, ако се "съберат", без ад има епизод...какво ще е това? Нещо от сорта на " а ти помниш ли когато..." и така час и половина?? Гадост!

Дааааааа, няма нико ново под слънцето, всичко е добер забравено старо

И как ще се казва продължението - Пенсионерска сбирка ли

Няма нужда

"...участвала в предварителни снимки за РЕЮНИЪНА???"