Потвърдено: "Приятели" се събират тази пролет

От HBO обещаха шестимата актьори да се появяват пред публика съвсем скоро

Обратно в новината

Коментари - Потвърдено: "Приятели" се събират тази пролет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...участвала в предварителни снимки за РЕЮНИЪНА???"

Няма нужда

И как ще се казва продължението - Пенсионерска сбирка ли

Дааааааа, няма нико ново под слънцето, всичко е добер забравено старо

Добре де, ако се "съберат", без ад има епизод...какво ще е това? Нещо от сорта на " а ти помниш ли когато..." и така час и половина?? Гадост!

Без черен, джендър и азиатез да не ги пускат!!!!

Нали ви е ясно, че в днешната ера на масово обиждане, шегите с които станаха известни, сега са невъзможни ?

Тази глупост се върти от 20 години по разните БТВ канали. Дори в момента върви. Този сериал е толкова уникално тъп, че е по-зле и от столичани в повече. Поне от дира спрете да ни занимавате с тези.

За пари са готови на всичко. Ще снимат 1 сезон и това е

Най-накрая някой да го каже!!!!

Какъв сезон, какви пет лева, те се събират заедно за някакво "шоу", ще поседят половин-един час, ще си поговорят и това ще е.

Пандемия е. Никакво събиране!!!

"Приятели" : Събираме се. Генерала: Не се събирате!

Точно.Лигльовци.Особено оная русата празноглавка и Рос с педерсткия глас.

Никъде не става дума, че ще снимат нови серии, а само че се събират. То ще е като да гостуват на Джей Лено.

Мацките остаряха. Не са вече за показване. Каквото било, било. Всичко с времето си.

Свършили са парите... Сто броя ще бъде ултра тъпня! Стари смешки в опит да събудят носталгия и тем подобни... ПАС!

Да изкарат някой лев, не че си нямат. Аз лично много ги харесвам, ама от цялото повтаряне и гледане през последните 20 години са ми поомръзнали, признавам си, при което едно събиране в стил "спомени" няма да е особено интересно. Има си хардкор фен база обаче, която ще поглъща всичко (каквото и да е), те за тях може и да си струва.

Шок до кръста! Барем ги пускайте тия глупости във време когато сме на работа или на училище, да не разстройваме и без друго рехавата икономика, защото водят до психически блокаж. Защо си мислите, че като нямате пари за нещо стойностно, ще ни залъгвате с бози и помии от Анадола или дело на Боли-/Холивуд? Ето, носи се слух, че пак ще хабим пикселите на монитора заради ония четири баби-нимфоманки от "Кексът и смърдат".Така ли се казваше пък другата отврат? На всичкото отгоре грозни, а мъжете с физиономии на прекарали един-два синдрома на Даун...

По-големият проблем е че няма цветен трасжендър с който да се приятели. А това не е добре...

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Това са лиса кудров и давид швимер, две любими звезди от нафталина

Преди 2-3 месеца продуцентите на тази Бозица ги погаха, че нямало чернокожи. В новата версия, не ми се мисли що за персонажи ще има.

Много се радвам, че ще се съберат! Това няма да е продължение, а просто шоу. Сериала наистина е хубав и има милиони фенове по цял свят. Защо българина отново негодува? Като нещо не те интересува подмини... Не разбирам тази лошотия!

В Ню Йорк “белите” са малцинство, САЩ не е държава на бялата раса, местните жители са индианци. Така че въпросът е уместен.

Премествам си го.

Те не стават тия за еран вече.

Американски хумор които само американците си разбират. Една от “уж“ смешките е на Фийби: Аз сама се научих да свиря на китара и се одобрявам като много добър учител. Следва изкуствен смях. Къде смешното не разбрах.