17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси зъбите има...

Това, че е участвала в биг брадър някаква атестация за известност ли е?

Помним с какво стана известна

коя е тази

Някаква древна труженичка.

Интересен казус. Какво ли би казал д-р З. Фройд по въпроса, ако можеше? Явно прочутата му "Психоанализа..." не е достатъчна в този случай.

Страхотна новина... Явно и автора и е сред безработните...

Модерната жена... толкова са заети да показват тяло, че не остава време за деца. После кой ми ака в гащите... котки и червено вино...

Гешев да попита откъде тази труженичка е взела пари за апартамент и съществуване на такова скъпо място

Един чех на име Шафранек се установява у нас и наема жени за компаньонки, танцьорки, певачки и т.н. От тогава името му е станало символ на жена-"шафрантия". Това за обща култура. А иначе всеки си търси връзката сам...Като не можем да изнасяме култура, и това е нещо. По-добре да те плюят, отколкото нищо и да те забравят. Поздрави и на мамата, то от нея тръгва.....

Устните ѝ ТАМ са увиснали като на кон, който се мъчи да яде ябълка през телена ограда..

Местя...

фитнес инфлуенсър... бря-бря-бря! Аве вземете да преровите малко условията и да видите кой може да има недвижима собственост в Гълфа. Q8, Bahi, Mani, OAE... нидейти така да пляскати на едро. Има българи, живеят там, събират се по разни поводи... Не е лесно да ви сведат обстановката в реално време.

А стига бЕ! Не мога да повярвам.

Не знам досега как спаях нощем.То много и не спях ,но се чудех откакво ме мъчи такова безсъние, а то от какво било.Не вярвам това да е друго, освен платена публикация,дори за позорно ниските стандарти на дира

Май и е време да почне да се снима по-отдалече.

Каква е тази снимка на дивана, докато търси телефонната си обява в арабските жълти страници?

Искам да знам как едно момиченце, тръгнало от такава простотия като Биг Брадър, в момента има дом в Бахрейн. Как си изкарва парите, че да може да си го позволи? Не казват да е почнала някаква супер платена работа. Ако си ги е спестила - колко и откъде ги е имала, че да спести толкова? Данъци, нещо, туй, онуй да е плащала, па макар и извън България? Доходи да е декларирала? Че австралийското момче не беше шейх, дори да предположим, че е била изцяло на негова издръжка.

Досега проститутките бяха главно пеещи. Вече имаме и нов вид - четящи.

Стига с тая инфлуенца, бе! Ковида ни стига!

Подобен тип статии ми напомнят да си пребия детето, ако иска да стане журанлист. Страхотна новина за пожар около дома на някой си.

чакай, сакън...:-) Журналист е професия. Има и добри журналисти. Не ги обиждай, приравнявайки ги към "редактори", преписващи инстаграм постове на някакви хора... Това НЕ Е журнализъм. И мен ме дразнят такиваа "статии", но в тази криза момчето "редактор" едва ли ще може да си намери някаква по-нормална работа, кой колкото може....

Ако тази може да издеклемира Опълченците на Шипка ще и пусна плюсче

Малеее ква дИбела книга чете тва момиче

Т'ва ще да е някой каталог за пазаруване онлайн

Ok, ясно е , че някой наш олигарх и пръска разработения от мене гъз, а кажете кой е де, като сте такива мастити журналисти!?

И преди си беше добра, но сега е съвсем яка.

Не разбирам хората избрали си да живеят в Бахрейн.Още по-малко пък жени.

Там работи момичето....

страшно тяло! евала! а беше женена за професионален спортист (чужд, т.е. истински и добре платен) - нямат нужда от друга работа и тя и той....

Цялата писарщина тук беше да разберем, че Зара някоя си живее в Бахрейн

"Модел", хехе.

салам алекум бейби

Пиче е :)

Питбулът ми, като видя снимките, изквича жално и избяга! Ами сега къде да го търся?

отворила на канапето телефонният указател и мисли , че ние си мислим , че чете художествена литература (не дай си боже учебник по нещо :):) ... ) иначе става за онова за дето е отишла в бахрейн ...

Дори книгата е на древно арабски!

lu4ka

Така като гледам и в Бахрейн има цигански гета със *сететажни общежития. Явно живее в измекярски апартамент, ама ние лапаме мухи и нищо не забелязваме. Изключително неприятна личност.

Много противна и като човек и като визия. А как се издържа е мистерия за мен?!

Няма никаква мистерия.Упражнява най-древната професия.

Оффф, пр агенцията на Евгени Минчев се надушва от далеч с постните си текстове. Тая кой знае в кое село е в момента и чака някой чичак да и обърне внимание.

Ооооо, верно ли това е агенцията на Евг точка Минч. Аз мислех, че тези литературни произведения се пишат от ботове и се радвах как напредват технологиите.

Ами освен да си разплета чорапите. Защо ни занимавате с някакви грозни пачи?

Искам новина „Куче мина до къщата на Преслава (или рандом проститутка няма значение)” с 43 снимки на цици и други органи след това.

изпи му паричките на оня американец и си купила къща в Бахрейн да търка търлъка с някой резан шейх

Успя да опишеш бизнес плана ѝ с едно изречение.

lu4ka

Да бе, къща.

Тая май я беше излупурдил един льохман, дето направи сефтето с нея.

" Жилището ѝ е в островната държава Бахрейн..." Тая поне знае за какво е търкала терлика, за разлика от други ВИПки налели само силикон...

Чашите са подрени, кво за кроко-зара дреме ми на мене?

Бях забравил за тая селска к*рволя :)

Имаше едно интересно интервю по телевизора, в което подробно се описваше с какво се занимават жени от България в страните от тази част на света. За Зара ние знаем с какво се занимаваше тя тук, така че няма изненада, не е счетоводител.

"не е счетоводител" Детска учителка или медицинска сестра може би?

Сега на курвите така ли им викат? Те нашенки и в Дубай ходиха като медицински сестри, и в Италия, сега и до Бахрейн стигнаха...

Разтрепера ми съ сърцето ко й станало с огъня дето е избухнал до зата. Много моля следващият път съседа й от ляво като си запали камината в къщи също да мъ индууурмират за да продължа да се притеснявам, че ми писна да си го месъя в другия крачол за нейно сиятелство!

Тия как се снимат? Кой ходи след тях и хаби енергия и нерви да им снима пуздрите? Сигурно сами се снимат със статив?! Какво мислите?

тя можела да чете?

Dir, знаем че при Вас се плаща за един по особен вид реклама. Вече прекалявате, щя избягат и малкото останали, които ви четат. То не бяха рап изпълнители, лекарства, тецове ама сега и с този дзвер. Ще ви дам 100 лева и моя снимка, пишете че вчера пръднах... Иначе, сте сериозна медия :) :) :)

на мирис как го докара ... тънък , с жилав послекрай и метален вкус в устата , или наситен бобено-лещен със сладникаво-десертен остатък ... ?!

Много си любопитен и изключително добре запоизнат за видове аромати и най вече вкусове. Ми ... ела да си душнеш бе, пък и да ти е сладко :)

бе щом мъжо и е избягал на друг континент работата е ясна.

А Какво работи ,каквато е професията се чудя?