Откакто се раздели със съпруга си - австралийският лекоатлет Ерик Уотсън, риалити звездата и модел Светлозара, по-известна просто като Зара, добила популярност у нас като участник в първия сезон на предаването "Big Brother", започна да обикаля света. Последната тропическа дестинация, която посети в началото на март, малко преди да ѝ се наложи подобно на всички нас да прекарва дните си в изолация, беше живописния град Мириса в Шри Ланка.

Вижте снимки >>

Сега обаче ежедневието на брюнетката преминава в пределите на нейния дом, намиращ се на не по-малко екзотично място. Жилището ѝ е в островната държава Бахрейн, разположена в Персийския залив. Зара няма нищо против дългия престой вкъщи, защото е намерила с какво да уплътни свободното си време.

Със снимките, които качва в официалния си Инстаграм профил, тя показва на последователите си, че продължава все така усилено да поддържа форма, макар в домашни условия. Страстта ѝ към интензивните тренировки, на които се дължи перфектната ѝ фигура, се появи след запознанството ѝ със спортиста. Оттогава тя започна да се изявява като фитнес инфуенсър в социалната мрежа, вдъхновявайки потребителите да водят здравословен начин на живот.

Снимка: Официален профил в Instagram

Наред с физическите упражнения обаче, Зара обича и да чете книги. Преди известно време в акаунта ѝ се появи кадър, на който позира легнала върху диван в едно от помещенията на апартамента си, облечена в сива жилетка, къси панталонки и дълги чорапи, а в ръката си държи дебело хартиено издание.

Наскоро обаче идилията и спокойствието ѝ бяха нарушени от пожар, избухнал в строеж, намиращ се точно до сградата, в която живее. Обхваната от притеснение, тя излиза на улицата, за да разбере повече за случващото се. Зара качи под формата на истории в сайта за фотосподеляне няколко кратки видео клипове, с които разказа за инцидента.

"Видях издигащият се във въздуха пушек... До моята сграда има строеж, в който е избухнал пожар. Огънят е излязъл от контрол... Но противопожарната служба в Бахрейн успя да дойде за минути и бързо да потуши пламъците. Благодаря ви за загрижеността", написа тя към кадрите, разкриващи как работниците и случайните минувачи са се събрали в близост до димната "завеса".