Пожарникари спасиха куче, заклещено между стени (видео)

Видео, публикувано във Фейсбук, показва как пожарникарите използват инструментите, за да направят отвор в стената, и след около 10 минути успяват да извадят Гърти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, имаме нужда от повече такива милосърдни хора.

Как кучето е попаднало между стените? През комина ли? И защо след 5 дни глад и жажда не беше изнемощяло и дехидратирало?

Пожарникарите като едни истински кавалери, бяха оставили жената да върти чука. А тя като един истински познавач на архитектурата, разби носещата стена, която беше от тухла а не от бетон. Скоро очакваме и новина как семейството на Гърти е било намерено сред съборетината на своя гараж....

Спасили гърти! ще повърна! А реди как е? Помните ли реди? Дето някви циганета го бяха боядисали с червена боя за коса и той не се харесал в огледалото. Всичките фейсбук кифли бяха впрегнати да пращат позитивни вълни.

В момента да си куче,котка или друго животно-повече права имаш от хората!!! Не мразя животните,но допуснахме че едно куче е по-важно от едно дете!!!

не виждам къде е бетона.....

Жена пожарникар АХАХАХА едвам вдига чука. Нарочно я сложили обаче да крепят либерастките идеи.

Нали има квоти. Щом слагат мъже да местят листове А4, от едно бюро на друго, защо да няма жени, които да въртат чука?

Няма квоти. За сега. Но натискът на този американизъм да бъде въведен в европа е значителен. жени срещу мъже, цветни срещу бели, джендъри срещу прихично здрави, геюве срещу негеюве, възможностите са безкрайни.