Пожарникари спасиха куче, заклещено между стени (видео)

Видео, публикувано във Фейсбук, показва как пожарникарите използват инструментите, за да направят отвор в стената, и след около 10 минути успяват да извадят Гърти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена пожарникар АХАХАХА едвам вдига чука. Нарочно я сложили обаче да крепят либерастките идеи.

не виждам къде е бетона.....

Нали има квоти. Щом слагат мъже да местят листове А4, от едно бюро на друго, защо да няма жени, които да въртат чука?

В момента да си куче,котка или друго животно-повече права имаш от хората!!! Не мразя животните,но допуснахме че едно куче е по-важно от едно дете!!!

Няма квоти. За сега. Но натискът на този американизъм да бъде въведен в европа е значителен. жени срещу мъже, цветни срещу бели, джендъри срещу прихично здрави, геюве срещу негеюве, възможностите са безкрайни.

Спасили гърти! ще повърна! А реди как е? Помните ли реди? Дето някви циганета го бяха боядисали с червена боя за коса и той не се харесал в огледалото. Всичките фейсбук кифли бяха впрегнати да пращат позитивни вълни.

Пожарникарите като едни истински кавалери, бяха оставили жената да върти чука. А тя като един истински познавач на архитектурата, разби носещата стена, която беше от тухла а не от бетон. Скоро очакваме и новина как семейството на Гърти е било намерено сред съборетината на своя гараж....

Как кучето е попаднало между стените? През комина ли? И защо след 5 дни глад и жажда не беше изнемощяло и дехидратирало?

Браво, имаме нужда от повече такива милосърдни хора.