Коментари - Пра-правнучката на крал Джордж V се ожени за приятелката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас! Били са нормални, ама пуста суета - искат да се говори за тях на дърти години и - хоп направили "лесбийска сватба", за да ги дават по медиите и да пишат за тях! Горките им деца, как ли се срамуват от тях!!!!

Машала, сега да намерят някой палестински или сирийски донор за детето, може и лично някой украинец , а защо не и господин Зеленски ?

Браво на приятелките Навит съм им за 3 ка

Опасно е,ако извадят страп он колани?

А прааааа- внучката на Оху Боху, от планината Мачу Пикчу се омъжи за Токайто Митко от племето Там-Там Туми! Боли мЪ Уя за тези лесбийки, дето не моЪт си намерят дупките, дето ги сърби...

Явно лявата е мъжа,изглежда мъжкарана!!!???

Жоре се връти у гроба сега

Истински атлантическа нувина

сам

"Имало едно време в едно кралство крал и кралица ............ и живели двете принцеси щастливо и до дълбоки старини!" из съвремена евроатлантическа приказка...

какво ни занимавате с пропаднали англосаксонци. Тези извретенячки ли ще ни ги давате за пример? Че даже последната не знае от кого и е детето.

Тая Елън е по-смешна и от истинския Топър Харли : Значи живее си тя с гаджето, имат 2 деца, и един ден се събужда и се пляска по челото, че тя всъщност не харесва мъже, ами жени.... И после не ми обяснявайте, че гей се раждаш, ами не ставаш :) Ай наздраве за младоженките :)

"Браво!"

болни, търсещи внимание и нова мода. толкова ли нямаха семейство да ги научат да уваажат себе си и да знаят кои са! Ако никой не им обръща внимание, за три месеца ще се разлюбят! изроден манталитет, ама ша ти кажат, че си фашист ако им го кажеш.

Е гнусно туй , е гнусно ....

Една пуста мотика и три месеца селски труд ще ви оправи.

Почти съм убеден,че това се прави повече за внимание и интерес отколкото от полудели от любов.Само не разбирам защо в интимните си ласки включват и изкуствения многоЧЛЕН.Значи мъжкото им липсва,колкото и да твърдят обратното.

забравили всякаква отговорост към каквото и когото и да било, и търсещи само да се "забавляват".

Дотук беше кралството им! Продължение няма да има... Еволюционен отпадък... => на бунището на Естествения подбор... Дедата се върти в гроба като пумпал...

Кого по-точно го интересува тази”новина”? Това е някакъв наш бивш владетел, за когото не сме учили по история ли? Или правнучката му е някаква знаменита личност? Или може би сте платени национални предатели, които искат да наложат западната “нормалност” малко по-малко, ей така уж без да забележим???

Навремето като нямаше фейсбук, само роднините ти знаеха колко голям "либерал" и "атлантик" си. Да се чуди човек да се радва или да плаче.

На първата брачна нощ голямо близане е паднало.

сам

е сигурно и някоя и друга ножица ....:))

Бе, човек, ще повърна....Що го написа хахаха ....Тия двете са кукувици

си по тройки и милфки. Дискретно. От тези не ми става. А пък имат и деца - срам за тях.

Много зъби много нещо! Е ми да се щастливи - те и компанията им от 33 изделия на електромеханиката!

Кой според вас е мъжа в семейството?

Свиквайте ганьовци, живеем в модерен и свободен свят!

Ти педерастче ли си ?

Светът се напълни с изроди и инфантилни плазмодии.

Крал Джорж се обърнал 5 пъти в гроба вече. Ако това се случваше по негово време, тези и двете увисваха на първото дърво.

Сещам се за президента на Зимбабве. Беше вкарал 2-ма гейове в затвора защото за него това било извращение, но е обещал ако единия забременее веднага да ги освободи! Не е виц - реална случка е . Вижте в нета.

Най-онеправдани в сегашните либерални общества са хетеросексуалните бели мъже....

Правилно! как можахме да се родим точно такива ?!?!?!

:D :D :D

Аз едно не мога да разбера: Ако всички станем обратни - мъж с мъж, жена с жена - деца кой ще прави?

Споко - все ще има някоя заблудена двойка, дето ще са мъж-жена. И така.

Е нема що.....новини ли са чудеса ли са!

Нормално - англосаксонски ценности ... Едно време са се женили брат за сестра или братовчед за братовчедка, само и само да не изпуснат властта! Затова така и изглеждат =- като изроди.

Такива ПРОБЛЕМИ започват от разни цигански турци- Наркомани и пеедрази... Тия продават НАРКОТИЦИ( от които хората губят разсъдъка си), слагат облъчващи станции на фирми като Виивкаом и разбоялват с РАК хората наоколо, и те започват СЪЩО да се държат неадекватно... И накрая ния мангали изнервят всички с аларми, кучета и бомбички.... Накрая идват разни араби да ЗАВЗЕМАТ тая държава и искат да сторят Ислямски джамии... Само с куршуми по тия гадове ще се оправят нещата !

Щом им харесва - да се взимат ... но не виждам каква новина е това ...

Eвроатлантически ценности:( Гадост

е за кво ми е

Баклуците никога няма да свършат, толкова са много, с лопата да ги ринеш.

почвай, какво чакаш? Но гледай да няма огледало наблизо.

Путин не започна войната, започнаха я Виктория Нюланд с 5 милярза долара на майдана. ПУТИН НЕ ЗАПОЧВА ВОЙНИ, ТОЙ ГИ СВЪРШВА

значи обратните не ги възприемате но възприемате откачения диктатор путя да изпраща руските младежи на заколение в украйна

Сороските тролове също не ги възприемаме

shUUUUUUnDaTa

Взимам ги и двете. Ще си играем 3мата

Те на това се надяват, ама са в напреднала възраст. ;-D

По филмите лесбосите са по-убави

Вече и кралските особи не си крият срамотиите :D

Това ли трябва да приемем за новото нормално? Трансхуманистите технократи и тяхната мания за намаляне на населението облечена в позитивни "преживявания". Красота а?

Е те , това са евроатлантическите ценности. Извратена, сатанинска работа.

Ще им го начукам и на двете

дюбки мноо бе ша го измориш

изроди!