Коментари - Предизвикателната Мария на острова на любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кинта и двайсе. Гледай нея после гледай на Виктория сикрет моделите и се смей.

Прекрасница!

а футболния отбор на Камерун ще участва ли?

Уф, аз помислих, че е Николета, и се втурнах да гледам снимки, пък то се оказа, че е Предизвикателната Мария...!?!? Как да ги различа, объркана съм!!!

о. Лесбос ли е острова на любовта? Щото си имаме и Истанбулски конвекции.

в ей тия статии като вземете да описвате подробно как са облечени и застанали на снимките, направо губим ума и дума.

татуировките са различни ::::))))

Като няма пари за остров някъде на топло ще се задоволи с Гърция. Хахаха

Давам една минимална работна заплата. Искам и повече да дам, но не мога да издържа физиологически без да ям повече от 30 дена. Маро, ако имаш интерес - пиши.

Мара Отварачката пак е на лов за спонсори. Внимание, кандидати, мислите си, че гледате плячка, ама си е стръвница.

става , но не повече от 2 часа

"Тя временно е отседнала при Ивайло Барбуков - син на бизнесмена Димитър Барбуков, на който благодари в Инстаграм за гостоприемството". В катедрата по журналистика не са ли ви учили за разликата между "който" и "когото"?

Два часа ще е с прахосмукачката да пуснеш и прането да огладиш и надиплиш.

Как не разбраха, че вече само със силикон, изкуствени мигли и коси, шпакловка и фотошоп - не става. Хубаво на снимката нещо - средно между нимфа, фея и кукла / грацикна, издължена фигура, буйна, лъскава грива, гладка кожа, сочни устни и невинни очи с гъсти ресници/ ... ама на живо - краченцата къси, фигурата тантуреста, косите менте, шпакловката тежка .. и остават два плондера отпред и едно кокоше дупе на лицето. Е не всеки би се задоволил с това ... и после почват нови фотосесии в търсене на следващия баламурник!

Ма тва жив чиляк ли е или пластмасова кукла от секс шопа?????

Селско миньонче!

Марчето пак да напомни за себе си. Не ги различавам вече тези кифли.

Николета , прекрасна си!

Ей кво стана със Сузанита?

Не знам за вас как е, но на мен хем ми е жал, хем ми е смешна...

Тези статии се пишат от изкуствен интелект (бот) и се справя доста добре. Още е далече от журналист, но е на една ръка от БГ мисирка.

Амеба!!!

Е, хубаво си е Марчето. Нищо не мога да кажа. Поне снимките са радост за очите.

Е, как, бе?! Едната е с мармалад, а другата с конфитюр:)) Сладко, сладко, та чак да ти байгъняса от толкоз сили.., пардон пълнеж. Джуки-Пени са сите, с къси крачета и задължително на огромни токове, за да не им се трътят трътките по асфалта. Знам им и кътните зъби на тая порода прованс комплексарки, ама идея си нямате какви хот красавици ги изкарвам накрая, та чак се чудя к'во талантливо копеле съм се родил:)

Е, па, не сме били у неква си катедра! Направо от село си идем и ми не требе твоята катедра!

Кинта и двайсет - стига права точно до бозката! Идеална е!

Хахаха, най-ми хареса одата за Корфу! Браво! В материал за Мара - просветителска искра! Продължавайте

Забелязвам, че имат много хубави коси- Мария и всички там от гилдията, поддържани жени.

Тази ИК още ли ви мъчи бе дебили непоръбени? Вие как пътувате в Европа и живеете там където е приета тази конвенция? Как сте живи още ми е странно? Малоумен прост народ.

Не забелязваш ли, че са изкуствени!

Тази е стройна, Алисия - също. Фигурките им са екстра. За лицата няма какво да кажа обаче. А бяха много хубави момичета в началото, особено Алисия - миньонче - трепач, а понастоящем - бледо подобие на себе си от що зор да угоди на сексуалните прищевки на всякаква измет.

На острова на любовта - САМА!

Защо ми е изтрит коментара! Пак пиша ,само гол г... не стига, требва да можеш да пееш по малко

Нямам нищо против Мария или Ивайло Барбуков, който и да е той. Но Ивайло Барбуков не е нашият син, нямаме никаква къща в Корфу, още по-малко да я менажираме. Да, фамилията ни е рядко срещана в България и в никой случай не сме единственото семейство, което я носи, но МОЛЯ да не ни се приписват на гърба фейк новини! Отговорността на медията е сериозно понятие и моля да се спазва! Приемете написаното като забележка /за да не кажа ултиматум/ да промените в текста си, това , че някой си Ивайло е наш син! Предварително благодаря!