Макар лятото все още да не е настъпило и според календара да ни делят месеци от него, типично в неин стил, попфолк певицата Мария реши да вдигне градусите в социалната мрежа с няколко кадъра от остров Корфу. Въпреки че в момента климатът и там да е почти идентичен с този у нас, брюнетката качи в официалната си Инстаграм страница снимки, на които позира на морския бряг, облечена в широка светла риза на тънко синьо райе, която е вързала на корема си, и къси бели панталони с висока талия.

Вижте снимки >>

Всъщност, изображенията разкриват снимачния процес на музикалния клип към предстоящата ѝ песен "С мен", който се очаква да излезе скоро. За фон на видеото изпълнителката е избрала живописните гледки на дестинацията, чиято легенда разказва, че името си получава от древногръцкия бог Посейдон. Той бил влюбен в дъщерята на речния бог Азоп и с помощта на Зевс успял да я отвлече и да я заведе на безимения дотогава остров, който в израз на своята любов, кръщава с нейното име.

Корфу е изключително красива дестинация, докосваща се до три естествени басейна - Йонийско, Адриатическо и Средиземно море. Територията му е покрита с необятна зеленина, а във въздуха носи аромат на рози и цитруси... Не е никак трудно човек да остави сърцето си на това приказно място, а във времето редица хора са го правили.

През вековете са се водили множество битки за него и той е бил под владението на римляните, Византия, Франция, Русия, Англия и др. Точно на неговите земи, малко след смъртта на сина ѝ, австрийската императрица Елизабет Баварска построява през 1890 г. двореца "Ахилион", където прекарва значителна част от времето си, понеже островът ѝ е любим.

Днес Мария също е запленена от тамошните пейзажи и атмосфера.

"Любовта е отговорът", гласи посланието на една от фотографиите ѝ.

Тя временно е отседнала при Ивайло Барбуков, на когото благодари в Инстаграм за гостоприемството. От имението, което той менажира, певицата публикува още няколко предизвикателни снимки. На една от тях позира подпряна на билярдна маса, облечена в бяла рокля с дълги ръкави, която привлича вниманието с дълбокото си V-образно деколте и високата си странична цепка, стигаща чак до талията, от която се подава бельото ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram.

С мен!!!!!!!!!!! @kalin___dimitrov @petia_radeva_ @ceco.andreev @momchil_spasov @victoriasirakovaphotographer @ivaylo666 @allureinwhite @balenciaga

Публикация, споделена от M A R I A (@maria_official_bulgaria) на