17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не занимавайте аудиторията с глупостите на махленската клюкарка Венетка.

Прилича на елитна компаньонка.

Не е тъпата тя, а купувачите на тези "книги"..

Хем сърби, хем боли. Когато си прави пиар- реални са героите, аз съм пророчица, когато "приятелките" и вдигнат скандал, че ги е изтипосала и използва "приятелството" им за собствена изгода - всичко е случайно. И тя същата като тези, които описва и осмива, в което няма лошо.

Венета е също толкова меркантилна и се хвали точно колкото Тоца например.Някой ден ще спирят чие дете е пи- гений от другото.

Тая май не е сама във фантасмагориите си след като и т ги тиражирате.... Най голямата меркантилка доказала се през годините седнала да говори за другите как ''търсели богати чичковци''.......

Не съм чела книгите и нямам и намерение да ги чета, по простата причина, че в интервю въпросната "писателка" каза: героите са истински от реалния свят но с други имена, хора които познавам или съм срещала на практика в своята работа! А сега друго било това били измислени герой!

Може би е добре да прочетеш малко други книги. Там ще научиш, че няма дума, която в множествено число да завършва на Й!

Такива хора май наистина нямат никаква идея за "стойността" на това, с което се занимават. Но това е просто клюкарства е. Пъхаш си носа в хорските работи и после разнасяш, каквото си помирисал. Отвратително е! Как може на някой да му харесва да прави това. Дори махленските клюкарки гледат да се прикриват - не съм от тези, как'Сийке. А тая се хвали и от това си изкарва хляба. Гнъс!

И тази ли прописа :(. До къде я докарахме :(

Даже и синът ѝ издаде книга. Тъжно, но факт!

В тази книга и сюжет може да се препознаят: всяка манекенка, мис-ка, чалга певица... не пророческа, а обобщаваща е тази книга!

Като основна персона обаче е самата авторка.....

Е това сериозна новина ли е?

Значи, когато изтъкваш очевидни неща, не се нарича предсказание!

Вижте какво, и Минета Райкова е човек и има нужда да се храни и да си плаща тока. Ако щете купувайте. Кара ли ви някой.

Защо не работи нещо свястно?

Геро, така ти освобождава място, ти да работиш нещо свястно.

Плача

А аз си мислех,че имам комплекси.Пххх!Олекна ми! Хубава жена като Венета Райкова и толкова много фейт?

Ха сега си преведи що си написал/а! Мухахаха:):):):):):)

Просълзих се! Авторката на 7 книги. Синчето и и той писател. Какви времена настъпиха! Иван Вазов ряпа да яде.

Абе в DIR тази Вендета плаща ли ,та всяка седмица се пише за нея . Това са вече над 25 год. За Борисов и Путин толко време няма да се пише.

tonk11

Абе, някой чел ли е нейна книга?

Глупава статия за една глупава жена. Тя нейното си семейство управи, за другите пророкува . Тъпотии

Управи!??

е те тая колко е зле...

Kenn1111

То не е нужно да си Райкова за да го знаеш това.Пулевия като му порасна работата а и онази дебелеше все повече беше ясно че ще се разпърди работата

Мухахаха:):):):):):) Яловини!!!

Да каже за Вироса !

Уфффф, пророчицата тя! Втора Ванга! Животът е пълен със съвпадения и напълно прадвидими обрати, особено като говорим за нашите т.нар. "звизди". Половината ни спортисти излизат с чалгаджийки, миски и плеймейтки. Чалгаджийките, миските и плеймейтките си търсят богаташи да ги издържат. Колко може да се различават взаимоотношенията на горните, като животите и мозъчният им потенциал са почти еднакви? Венетка и пауново перо отзад ще си бодне, само и само да се шуми около нея. По нищо не се различава от героините си.

он#зи работа за това!

жена която е потребна за истинските мъже по 2 часа седмично :)

Певачка и спортист да се разделят? Кой би го помислил....

Венетка взела да обсъжда хората :)) Ама нали точно тя си хвана последния мухльо за мъж. Ама иначе е голяма работа. Кой нормален ще си я вземе тази за жена?!!

какво е предрекла но ако ми падне ще и изкъртя аспуха :)

Koй й чете на тази жена книгите.Намирам го за проява на много лош вкус. Дори заглавията звучат махленски.

Освен,че е много хубава е и много сладкодумна и умее да предразполага събеседниците си!Като ги кара непринудено да казват повече неща за себе си и околните отколкото те самите искат.Понякога това е фатално.Както стана с оня ,,писателя та борците” и плямпалото Боби Цанков!

Според мен това на интервютата е поза.Прави се на по-проста от колкото е.Преиграва доста.Когато се разказва нещо тъжно, гледа като от турски сериял..аха аха да ревне..киска се,без да й е смешно....задава плоски въпроси.

Свиня

В. Райкова предсказала! ... Кови-19 се почувства страшно засрамен!...

НЯМА по-НИСКО падение за една нация , която парадира с вековна история и култура , а допуска подобни "личности" в общественният си и културен живот !!! На такива НИЩОЖЕСТВА , не само НЕ бива да им се дава гласност в обществото , камо ли пък да ги рекламирате като "творци " и "писатели" , защото от това се разбира и колко е нивото на самото "общество" - Приятно четене !!!

Друже, м,ного си наивен, ако смяташ, че всичко това е случайно! Тъкмо обратното! Прави се умишлено с цел зомбиране и изпростяване на подрастващите. Кога ще се събудите?!...

ЗНАМ , и затова коментирам ! Ако е за мен - НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА , но ако си замълча е по-лошо !!! Срещу такива неща трябва ад се реагира много ОСТРО , защото ако си мълчите - Те стават част от живота Ви !!!!

Кой нормален човек ще си дава парите за книга на тази, повече има смисъл да си купиш сборник със Сисоко, ще има повече умствена дейност и със сигурност ще познаеш повече неща.

Малиии тази май е наследничката на Ванга,ха ха хаааа.

написала е учебник на златотърсачката ?

къде изчезна Кобилкиа? Тя ги пишеше такива наръчници, а и огранизираше семинари с практически демонстрации

Венчето пак сама си прави реклама на булевардното романче. Що няма предупреждение, че това е статия с продуктово позициониране?