17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте смешни. Себе си ли убеждаваш, не знам. От пластика на хора не приличате, всичките от бранша. Една искрена усмивка е сто пъти по-красива от гадно изплющяни, капризно нацупени джуки.

Тази се е разамазала от пластични операции. Силикон нос скули уста, всичко е прекроила. Как не е ритнала камбаната от толкова операции под упойка. Тя беше дебелана със скромна външност и явно страда от сериозни комплекси.

Ами то на снимката ясно се вижда, че има силиконови протези в бюста.

Я си кажи на колко “бизнесмени” си гастролирала на частни партита+пълна програма цяла нощ.Всички чалгарки сте пеещи курви.

Оооо, не! Изобщо не си изкуствена! Няма такова нещо - натурална отвсякъде! (поне да си мълчи, а не да се навира, като е повече от очевадно, че се орезили по най-ужасния начин) !!!!!

Силикон от най добрия

Яж спермаааа добричка сволоч!!!

Защо ти не го направиш...все жените да са подложени на гадости!

България се циганизира. Даже един гл. мнгянин направи партия. Какво да искате от народ който щрака с пръсти и върти кючеци и гюбеци. Краде, лъже и не работи....

"Това, че не ви ги навирам в лицето с тоалетите си, не значи, че съм си уголемила бюста" Класен отговор, подобно на: Това, че не ви го навирам в устата с дисагите си, не значи, че не ми е в ерекция"

Коя таз преслива?

Неква чалгаджийка си сменила лицето и сега никой не знае коя е.

Заприлича на извънземно.

На преславчено сисите са арабийски, от момиче си е така. Истински са, завиждачи.

Я бързо един детектор на лъжата да си направи мангалката.

А бе , ДИР, защо ни натрапвате тия селянки - неуки, с IQ на новороден макак, с пари и самочувствие подарени им от прости селски мутри като тях, изплували върху лайняната пеня на корупцията в държавата? Аз, като един интелектуалец с трезво мислене бих искал да поздрявя всичките ви роднини по женска линия ( изотзад) заради досадата , която генерирате в мен със заглавия за Преслава, Глория ( трактористката от Шумен), Пловдивското цигане Ни Ло и цялата фауна човекоподобни куротрошачки

имаш, имаш

Като искаш да скриеш силикона си, защо така демонстративно си ни го навряла в очите на сн.1, а? Макар че на кой му пука за твоя силикон, хората са угрижени да оцелеят - и физически, и финансово в тази пандемия, тя силикона си решила да развява...

Дано един ден докато съм жив се намери политик, който да забрани публичните изяви на такива миндили със закон! Щом иска да ходи да ближи циганските пишки това курве, но да спести на българският народ тази деградация.

Хората от Добрич котка не вземат, вий Преслава :).

Тая не беше ли една пукхава? М че тя е станала тотално неузнаваема, не съм и виждал снимка от ...3-4 години, немож я позна! Хич нема пластика братче, всичко е натюр, булгариша бомбоне

че всички, които си правят пластични операции, искат да изглеждат, като кукла Барби - изкуствени. Не слушам чалга, но "Водка и утеха" сигурно навежда на философски размисли в стил екзистенциализъм :)

Много лесно се различава когато има силикон. Гърдите имат ръб от протезата. На първата снимка, със зеления бански, аз виждам този характерен ръб.

ГАРВАН

Ах,Простислава още има в тебе много....слава

Да отначало беше провинциалистка,но поотслабена с фитнеси, хранене,ходи на ортодонт да изправи зъбите и почна да си прави готини прически и готино гсрдеробче.. все нормални неща..и после.... получи тежко отклонение... без връщане назад....ново лице и ново име в паспорта....това не мога да го приема.... всички хора изпушват и бедни и богати ,но все пак....дръжте се.... бъдете себе си вашето лице сте само Вие и никой друг!

Не сте и кукла. Куклите са млади, свежи, нежни, те излъчват доброта, чистота и невинност. Вие излъчвате точно обратното. Иначе пейзажите зад вас са супер.

Явно много комплекси е имала, защото очевидно смени цялата си идентичност. А, в момента по някаква глупава причина го отрича. Дебелата, бедна Петя изчезна, тук е вървежната, слаба Петя със самочувствие

Леле не я познах. С новият нос си е заминал целия чар, който притежаваше. Сега е една от онези кълцаните.

Ужасна е с този нос

По един калъп сте правени... Жалко е, когато не харесваш себе си и си мислиш,че тунинговайки се нещата ще потръгнат.Бягайки от собствената си идентичност,в опит да се харесаме на другите и да извлечем дивиденти показва ментални отклонения!

Подкрепям

Тая е голяма селянка. На кой му пука дали има силикон. И от самолет се вижда че има. Цяла футболна топка може да се напълни

... Ама какви?... Моме...

Ами погледни се в огледалото и ще разбереш защо те изкарват изкуствена.

Изгубена идентичност. Нищо общо със себе си. Нямам идея защо го направи. Гледам я и ми е абсолютно неестествена. Никоя. Като всички кифли, никакво лично излъчване. Просто се сля със силиконките и еднаквите момичета с пластини операции. Жалко, много жалко.

Трябва и талията да корегираш,защото просто нямаш такава.

Някой задавал ли си е въпроса защо всички поп фолк изпълнителки си хващат що годе един и същ тертип мъже....

Вярвам й на Преслава. Само две операции, но колко коригиращи интервенции, са включени в една операция. Това си е лично нейна работа в края на краищата, но като се оправдава в публичното пространство, предизвиква подобни на моя коментари. Не се оправдавай - изкуствена или естествена кукла, нма значение в случая. .Ти сама си избрала по-какъв най-добър начин продуктът ти да се още се продава :)))

Простотията не ходи по гората!!!

Добре изглежда жената! И кой знае колкко е платила за да изглежда по този начин - и като средства и като здраве и като болка. Ако така се чувства по-уверена - ми, няма лошо! Тъжно е само, че предишната Преслава беше по-харесвана от феновете си, нищо, че Преслава не се чувстваше добре в собствената си кожа.

И за да се чувства още по-добре се ожени за един шебек, та даже му роди и дете...

А някога беше хубава, сочна и готина за гледане! Сега си страшна! Живо потвърждение на тезата, че КОЙ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ, НЯМА КОЙ ДРУГ!

Е точно на първата снимка се виждат имплантите: резките очертания в горната част на гърдите, там където е края на импланта! Като лъже поне да си подбира снимките. Ама за тая цел трябва поне една гънчица... ама не между момичетата!

Разбира се, че не си кукла! Бостанско плашило си след тези операции!

И да нямаш силикон в гърдите, носа не ти ли е достатъчен? Това не е ли интервенция? В момента изглеждаш като една моя кукла от детството, но на 30 и кусур години, не е толкова престижно да изглеждаш по начина, по който изглеждаш ти!

Това Майкъл Джексън ли е ?

Маймунка сладка.

Изцяло фалшиф "продукт" си Преславче, мани го силикона, виж фейса на какво ти прилича. Ако случйно прочетеш коментарите, все пак нали си плащаш за рекламата, моля, сравни си една стара снимка със сегашната визия. И обективно кажи ти ли си и на двете снимки. На нищо не приличаш, ама на нищо честно. Всички знаем, че гониш четиридесетака, защо ни се пробутваш като 20 годишна? Не ти отива на възрастта! Да не говорим, че колкото и да не харесвах теб и стила ти, пак беше 100 пъти по-прилична преди "подобренията" дето ги нямаш.

Има прекрасни сияещи жени.... витални и натурални....тук проблемът на Преса далеч не е възрастта...а умствения капацитет и нелепите експерименти със себе си!

А кой се опитва да я изкара кукла ;) ???

Познавам тази идиотка още от кръчмите в Добрич, та тя няма нищо общо в лице, всичко е изкуствено и операции. Трябва да си голям дебил за да се направиш на маймуна и да си сплескаш носа, избити скули и остра брада....

Да ги даде за психотерапия или да поживее в някой сносен манастир!

Не искам да обидя феновете и, но тя вече не прилича на нищо след операцията и на носа. Вече виждам прилики с Майкъл Джексън. преди години и симпатизирах, естествена, красива, но сега, сега след корекцията на носа....даже не ми е лицеприятна

И аз така като теб!

Няма начин големи гърди да стоят по този начин без корекция Още повече че не е на 16 години.

Има, със сутиен, а и доколкото си спомням тя си ги намали

Дояците растът и с много мачкане ... ха ха ха ... мдаааа !

Простак!