Миналата седмица Преслава навърши 36 години, а хубавия повод отбеляза с разкошно тържество в София, на което присъстваха най-близките ѝ хора. Веднага след него обаче певицата напусна столицата и се отправи към Слънчев бряг, където още същата вечер имаше участие.

Така тя един вид отпразнува личния си празник два пъти, а заведението, в което радваше почитателите си със своите изпълнения, ѝ подготви специална изненада - огромен букет от цветя, който ѝ беше поднесен на сцената.

Вижте снимки >>

Няколко дни по-късно брюнетката реши официално да даде старт на личния си летен сезон и отскочи до плажа, наслаждавайки се на морските вълни и жарките слънчеви лъчи.

Тогава звездата на музикална компания "Пайнер" сподели с последователите си в социалната мрежа кадър, разкриващ идилията ѝ. На селфито, споделено от нея в платформата, се вижда как тя лежи на хавлиена кърпа върху пясъка, припичайки се по зелен бански костюм от две части и плетена шапка с широка периферия.

"Скоро... по всички плажове в страната", гласи посланието.

Изображението, харесано от хиляди потребители на сайта, се появи и в някои родни медии, които писаха, че бюстът на изпълнителката на "Водка с утеха" изглежда уголемен. По този начин те намекнаха, че тя отново се е подложила на операция, при положение, че за разлика от своите колежки, преди години Преслава всъщност намали гърдите си.

Публикациите определено подразниха певицата, която използва своята официална страница във Фейсбук, за да ги опровергае. За целта тя направи екранна снимка от телефона си на един от материалите, към която написа:

"Това, че не ви ги навирам в лицето с тоалетите си, не значи, че съм си уголемила бюста! Нямам силикон! През целия ми живот имам две коригиращи операции, които не съм крила от хората. Не се опитвайте да ме изкарате изкуствена "кукла"! Писна ми да чета подобни статии. Смятам, че и всеки нормален човек, след като попадне да 10 такива статии, ще си направи извода, че лягам под ножа за какво ли не!", гневи се тя.

Постът ѝ беше приет с одобрение от страна на нейните почитатели, които изписаха множество коментари под него, засвидетелствайки своята подкрепа.

"Отдавна чакам момента да кажеш нещо. Време беше да им "затвориш кепенците", "Права си", "Браво, постави ги на място" и "Нормално е, когато жена с по-едър бюст легне, гърдите ѝ да се "разлеят". Не им обръщай внимание", са само една част от думите на феновете ѝ.