17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, беше хубава преди, а сега има диспропорция в лицето като на Калина Сакскобурготска. "През годините Калина доста пъти скандализира царското семейство с корекциите по лицето си. Официално принцесата искала да изпили малко носа си, но за съжаление не случила на хирург. Последвали поредица неуспешни пластики и резултатите са налице. Съпругата на Китин Муньос се превърна в любима мишена на испанските таблоиди."

Петя, много те харесвах преди, сега стана като всички останали! Гласа ти съответстваше с визията ти! Ти БЕШЕ уникална, екзотична, интересна и единствена! Жалко, че съсипа чара си! Ако заради мъж си направила тази неъспелна за визията си операция, вярвай не си заслужава. Имаш дете, мъже има бол. Никой мъж не заслужава такива жертви. Пак повтарям, ти беше уникална, естествена, единствена, чаровна, екзотична, сега си една от многото. Съжалявам!

Що за неуважение към родителите си, да смениш името, което са ти дали?

трафик нюз - и Никол Станкулова си е оперирала носа и от нейната хубост вече няма и помен, както помеждодругото и на миската ни Роси Иванова и сто други. Нищо не съсипва така хубост както да си промениш носа.

Хайде стига вече с този нос на поредния Майкъл Джексън у нас.Тази е една простафелска кръчмарска певачица на циг@нскотурски напеви.Вие медиите я натрапвате за значима,а е никоя.

Лъже :)

пластична операция, за да се скрие от някакви мутри

Добра е

Губите истинският си чар и красота, като се унифицирате ....как да ви нарека не знам -момичена или жени...отдавна сте жени и е добре да остарявате с достойнство...някога нашите майки ставаха баби на вашата възраст, а вие се изживявате като девойчета, много незряло и тъпо .....но .....

Ако ти си дебела, грозна, носиш се из къщи с пеньоар на лекета и ролки на главата - предпочитам тях

Паола на баба си Павлина

Как пък всички се решават на ринопластика заради здравословен проблем... И как пък на една с красиво и правилно носле не й се наложи да го направи. Аман от ПР-и, аман от стратегии... Кажи си истината и точка.

Аз не разбирам вас какво ви бърка, че си е променила носа. Решила-оперирала. Така иска, така й харесва на НЕЯ. Тялото си е нейно, животът си е нейн. Вие сте никои в живота й. Стига сте вдигали шум за нищо.

никои! Без тези никои Преслава щеше да си е Петя от Добрич и само в квалталната кръчма щяха да я знаят!

Тя си завира носа навсякъде, и защото не понесе истината за това на какво прилича и се извинява по бай-тъпия начин, и отново занимава хората с глупости

Не виждам какво общо има между прегледите, свързани с протичаща бременност и носа...

Беше уникална, красива. Сега се е унифицирала с една купчина нейни колежки, които, заради еднаквите пластични операции и грим може да ги различиш единствено по веждите например...

TOVA NE E PRESLAVA!TOVA E DRUGA GENA, DRUG CHOVEK!PROSTO VSE EDNO SE KRIE OT ZAKONA I SE E PROMENILA TOTALNO!

Кво е това име- Паола ?? Какво общо има с България ??? Има толкова хубави Български имена. Преслава, ако иска може да види списък на женските имена и да си избере- Пролетка, Петя, Пенка, Пламена, и още над 20 други женски български имана- Парашкева, Правда, Пиринка, Първанка.

От позицията на кой/коя даваш наклон на хората как да си кръщават детето? Ти твоето ако искаш го кръсти Пътка и хич да не ти пука за транслитерацията (ако схващаш какво намеквам). Пол е латинския Павел. Паола е женското за Пол. Защо името трябва да е типично Българско? Хората масово емигрират и искат да се впишат в новата среда. Този псевдопатриотиъм е смешно лицемерие..

Паола е женското на Пол- Сейнт Пол (св. Павел)- апостолксо име с библейски корен. Парашкева мисля е гръцко... Пролетка, Пиринка, Първанка- без да искам да обида някого- но пълна липса на креативност... Какво е заложено в тези имена. Макар и да се позовавате на клишето "хубаво българско име" мисля, че коментарът ви е по-скоро заяждане. Иначе и аз съм протвник на сляпото поклоничество и безумни имена от сериали, но случаят не е такъв:)

И Павлина става, но Паола звучи по-добре. Поне на мен ми звучи по-добре.

Како, немам абсолютно никакви впеачатления, че носъ на тази е най-еди-си-квоси тема за последните нам си колко месеца! Това е фейк нюз и МАНИПУЛАЦИЯ! Незнам дали има СЕМ или некъф орган, който да разглежда писанията ви. КЪДЕ е “най”- обсъждана тая, от КОГО?

Беше и красива и чаровна, а ся е Галена2.

С новия нос ми е много по-секси.

Това не е Преслава...определено...

Сега трябва да пилне и брадичката и да намали разстоянието между уста и нос Има диспропорция

Проблема е наистина здравословен , но е малко по-нагоре от носа ...

Коката поврежда носа...

Личен опит?

Слухове...

Абе, направо се на.ра с тая операция Петя. А и не знаех, че си е сменила хубавото име официално. Комплексарска работа.

Да си каже, че е от шмъркане, да не се прави!

Тая не беше ли неква селянка?

А не, не ми обиждай града - от Добрич е момичето, никва селянка не е!

Знаех си че Майкъл Джексън ще се върне някой ден

Мерцедесът чупен, Павката нацупен, Носът като на Емилия, Камелия и Кали преработен.

Ясно е, че при. Редовна употреба на кокаина, се разяжда носа и по точно хрущялна, който разделя двете ноздри. И там правят пластична операция, като слагат изкуствена преграда, която кокаина не може да разяде.та така за Преслава. Дано да си гледа здравословно детето без употреба на бели прагове..

Ти от собствен опит знаеш, как е носната преграда?

Умните се учат отчуждия опит, н епробват всичко на свой гръб

Много по-известни и заможни хора по света минаха по този път и станаха за СМЯХ и съжаление !!! Ние както винаги вървим след останалите и доста години в страни от развитието си !!! Това е демонстрация на пошла и долнопробна суета , типична за нас като комплексраска нация , която се мъчи да подражава , но смешното е че нямаме стил дори и в това ,а демонстрираме селска ПЪРВЕНЮЩИНА и както винаги КРИВОРАЗБРАНА ''циливилизация'' - '' ОХ на мама ФРЕНЧЕТО'' !!!!

Много по-известни и заможни хора по света минаха по този път и станаха големи звезди, погледни топ 10 чартс

Е точно пък тази няма шанс за топ 10 чартс , а си остава да търка форума на ''Dir.bg'' - то - Тя затова е и топ новина ТУК !!!!!

Преди не си се харесвала със стария нос, после Павката ти го е направил труден за рисуване и дишане и си решила да го оперираш, за да съчетаеш животоспасяващото с приятното. Така кажи, бе, маме!

Чул си нещо, ходи гледай своя нос и си пусни Арина Гранде, сигурно и нея я бият за да си оправи нослето.

С новия нос изглежда направо ужасно. А докторът, който е правил операцията да си скъса дипломата и да я изяде. Не е ли част от работата им да спрат налудничавите идеи на потенциалните си пациенти, пардон...клиенти. Май не е (отговарям си сама). И свинска зурличка някой да поиска, никакъв проблем. Щом има парите да си плати. Ужас! Изгубила е напълно идентичността и чара си. Напълно. А беше хубава.

Така е много по-красива

Този имал комплекси , онзи с комплекси - Ние Българите май сме само комплекси , дали ще е от националност , дали от простотия все тая - Комплексарите са си комплексари навсякъде !!!! Като си е направила операция та какво - Да не да стане по-млада или по търсена ?! Нормални мъже такиве нито ги щат нито ги търсят , защото тази за нищо друго не става освен да се кипри - Такива се събират и ги търсят пак само комплексари - А в главата НЯМА НИКОЙ !!!!

Ти нали ставаш, ходи стани.

Станал съм отдавна - Имам всичко което ми трябва и мога спокойна да твърдя че животьт ми е хубава !!!! Е - Вярно че съм доста надалеч , но пък това си има и своите предимства , както за мен така и за децата ми !!!! ВСИЧКО хубаво !!!

Преди ми харесваше повече.

И сега ще ти харесва, ще направиш млък компромис - от теб да мине.

Да си барат органите - я нос, я цици, утре и нещо повече ще поискат да коригират. Докато и майка им няма да ги познае и ще ги изгони от къщи. Да ходят да си купуват тайно парцали от Илиянци и да не ми се правят тука на ВИП-простакеси.

Ама кой ти се прави на теб точно, ти кой си?

В случая е, че предимно подрастващи я слушат и “следват” в социалните мрежи! Такова ТЪПО оправдание с години не бях чела! И аз имам операция на носа по медицински показания, но такова разминаване с действителноста?..... хайде стига! Да и аз след второто раждане си сложих силикон от естетическа точка, за което съжалявам, но не се извинявам за допуснатите грешки! Бих я признала когато не се измъква по най-тъпия начин, защо е променила нещо в себе си! Та мисълта ми е, уважаеми подрастващи, приемете себе си такива каквито сте! Обичайте се такива каквито сте! Иначе резултата е явен една/един от СТАДОТО! И после нелепи извинения......... в последствие на годините, но има неща които са необратими......

Ще се обърнеш ли към подрастващите, които подражават на всички други в шоубизнеса?

Въпрос! За жалост съм далеко от тази среда, но с течение на годините ми и допуснатите грешки, да, ако имах такова “влияние” над младежта, да бих отново отправила тези думи. В момента се радвам когато повлияя дори и на един подрастващ младеж, който незнае как да се изрази и покаже пред останалите без да се вписва с приетия съереотип в БГ

Явно има комплекси относно българската си идентичност - съдя по името на детето Паола; също така за външността си - съдя от операцията на носа. Аз също съм имал комплекси и по двете теми, така че не мога да я съдя. Стига тя да се харесва, няма значение какво мислим ние по форумите.

Ама доста хора имат проблеми с българската си идентичност, половината са вън от страната, а доста хора вече не си кръщават децата с типичните български имена, защото имат право на избор - соца свърши.

Неузнаваема е, а премахването на хрущяла, който го поддържа изправен, все повече залепват ноздрите и увисва, сигурно ще се наложат нови операции и ще престане да се показва въобще.

Ти си гледай твоя нос и къде изобщо ти можеш да се показваш, не я мисли.

Преслава ми харесваше, мислех че има самочувствие, защото Господ я дарил с глас, може да пее всичко. Дано злобната реплика ти е оправила вечерта и си щастлива. Аз няма какво да си оправям и да причинявам стрес на близките си, не съм публична личност.

преди корекцията приличаше на далида. сега прилича на нещо средно между майкъл джексън и галена. така или иначе тя не е далида по никой начин. но кофтито е, че певчески и майкъл джексън не е...просто ще я бъркат с галена при участия и това е.

Мнението ти е точно толкова тежко, колкото и правописа ти.

Въпросната Преслава да прощава, но е отврат. Нослето и тепърва ще започне да се разширява......

То беше ясно защо - комплекси.

Друго по важно няма ли ? Ако ще и ушите да си оперира все тая.

Минава под прикритие защото и се е допяло джаз...

Не слушам Преслава, но като визия и преди и след операцията изглежда изключително добре. Вие очи нямате ли, че злобеете? Медицината вече позволява всеки да направи корекция на тялото си. Въпросът е човек да има мярка и вкус и да не прекалява като някои жени. До този момент това обаче не се отнася до Преслава от снимките - красива и млада жена която дори след корекцията изглежда подмладена.

Те всичките са хубави, като изглеждат като една, явно пластичният доктор е един и същ. Преслава си имаше единтичност, а сега прилича на Галена, Анелия и някои други.

Тези където ги изброяваш, няма да ги откажеш.

Отказвам ги и още как, какви по-млади и по-красиви има не е истина.

С този нос ми харесва повече, нали това е идеята на корекцията. В западното общество отдавна е прието ако си в шоубизнеса да си правиш естетически корекции. Ако си соц дебил и се чуди защо не са ти дали лично обяснение по случая е друго. Хубавица е, успех в кариерата и личния живот.

след естетическите корекции в западното общество не излизат всички по калъп... /ако изобщо знаеш какво значи това/.

Явно нямаш широк поглед към западното обществото, оттам идва и тази мода и възможност да го правиш.

Никога не е късно да се окапазиш!.

Чалга не слушам. "Творчеството" на Преслава не го познавам, но разгледах снимките (така или иначе определени личности се натрапват ежедневно). Мога да кажа, че е заменила един съвсем човешки нос с подобен на Майкъл Джексън. Надявам се да не дава пример на много момичета с това обезобразяване и унифициране. Тъжно е когато човек не намира сили да се приема такъв какъвто го е създала природата. Все пак не е имала някакъв отвратителен нос преди операцията - съвсем ок, даже характерен.

Да си направи на кофата, че се е разпльокала и може да ухапе някой от първите редици, както обича да пее без гащи.......

Ама браво, сега си почнала да приличаш на княгиня Калина. Пу, пу!