През последните почти 2 месеца една от най-обсъжданите теми у нас е носът на Преслава. Откакто певицата се подложи на ринопластика, почитателите ѝ се разделиха на два лагера - "За" и "Против" новата ѝ визия. И макар наскоро тя да пусна новата си песен "Пиян", както и видео към нея, което скоро ще стигне 3 млн. гледания, основна тема на коментарите под клипа остава промяната във външния ѝ вид.

Вижте снимки >>

Звездата на "Пайнер" отдавна е решила да спре да дава интервюта, но предвид масовата истерия около нея, прецени, че ще направи изключение и ще отговори на въпросите на своите последователи в Инстаграм.

"Понеже в медиите се пишат само "истини" за мен, днес мисля да дам интервю лично на вас. Започва рубриката "Вие питате - Преслава отговаря!" искрено и самоиронично", написа изпълнителката на "Водка с утеха".

Не е изненада, че още в началото повечето от въпросите бяха свързани с решението ѝ да промени формата на носа си. Един от потребителите я попита дали го харесва, при което тя отговори с "Да" и добави емотикон на усмихнато човече със сърца.

Друг попита защо е решила да си оперира носа, на което тя отговори по следния начин:

"С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото", разкри тя.

Освен това, Преслава написа, че снимките от операционната маса, които изтекоха в интернет пространството, са "поредната безобразна лъжа на медиите".

След като задоволи любопитството на феновете си около корекцията, тя сподели повече за майчинството. Каза, че вече не кърми дъщеря си и дори обясни, че Павел е настоявал да кръстят детето им Преслава (като майка ѝ, която преди време се отказа от рожденото си име Петя и в личните си документи фигурира с артистичния си псевдоним). 5 дни преди раждането, обаче, певицата успяла да разубеди любимия си и така дошло Паола. Макар че от време на време наричали бебето Преслава. Относно бъдещето на малката Паола, певицата се надява тя да има собствен път, но не крие, че все пак би се радвала да носи нейния талант.