17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посредствена лигла, стига я лансирахте. Нама достатъчно талант, няма и харизма.

Спрете да я лансирате тази. Нито е нещо невиждано, нито уникално. И спрях да гледам шоуто на гръка, заради нея. Предишното момиче беше 10 пъти повече от тази и като визия и като глас.

Нали сте българи бе - кво пеете на английски - ако парчето е хубаво наистина ще пробие на всякакъв език. Това ли е отслабването и всъщност ... ?

момиче, но предишната певица беше класи над тая. Да не говорим за дрес- кода й, прилича на циганка от махалата.

Има чар и излъчва някаква природна доброта. Има и талант, който успява да надгради през годините. Харесва ми и й пожелавам УСПЕХ!

Фенка съм на всички тъмнокожи известни певици, те са най-добрите в този бранш, но тази изобщо не може да пее, а като гледам исказа и, не може и да говори

"Пея, изпрей я!" Нещо голяма кариера тръгнала да прави напоследък момата. Отвориш вестника - Прея.... Поровиш се в НЕТ-а - пак Прея... Пуснеш телевизора, и кой пак там? Прея, разбира се! Абе-е, едни съмнения ме глождят - имам една консерва в хладилника, ама не смея да я отворя нещо........Преешко задушено в собствен сос ли, с грах ли, с друго ли?Но е от доста време, да не прихванем някой бутулинум? Йе-е-еееее.

Само на мен ли ми се струва, че духачи на николочии? Мега зле в предаването! 1/3 е физиономията и натрапеното й люлинско просташко чекнене. Мега евтино.

Кой лансира тази мангалка ?

Sama go pravi, nikoi ne e umrql za neq.Prevzema se.

Не знам коя е тази жена, но заглавието означава, че тя „вдъхновява и десерти“. :/ Едно-единствено „с“ между „и“ и „десерти“ е достатъчно, за да оправи нещата, но...

Тази не е ли леко проста?

Прейчето е супер, но редактора на статията е първокласник - липсва запетая + 'разтапят' а не 'разтопяват'...

Редакторът е изпуснал запетая в заглавието - след думата "вдъхновява ".

Поредната посредствена калинка, дето я бутат от 100 места, ами не става, цвили и вие и нищо не й се разбира. Дори в предаването дето пее й слагат субтитри, ми не става... единственото нещо хубаво в нея е че е позитивна като човек.

ДИР-а слага едн до друг две несравними личности.Една чалгаджийка и един младеж,чплодиран от посолството на САЩ и привлечен от тях завинаги.

Добре че има субтитри. Не и се разбира какво пее, но иначе има талант.