За $1 милиард Клуни и партньори продадоха марката си текила

Джорд Клуни, актьор обсипан с награди, млад баща и знаменит шегаджия, сега е и "предприемач, ударил джакпота".

Обратно в новината

Коментари - За $1 милиард Клуни и партньори продадоха марката си текила | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде, сега и този милиардер като Джесика Алба с нейната бебешка компания ... тц, тц ... ама 170000 кашона продадени, да речем по 12 бутилки в кашон, да речем по 35 долара на бутилка, щот нали за приятели ... пак не излизат сметките за милиарди. Иска му се на Клуни.

По 45 е бутилката, x12 x120 000 = 65 милиона годишно в момента (- разходи) с очакван ръст от близо 50% годишно ... и плана е до 10 години да се изплати, тъй че са си му наред сметките дори и да няма ръст :).

Copy / Paste от руски сайт? На български се казва "недвижими имоти" а недвижимост намирисва на русизъм ;) Но ви разбирам, все пак dir bg е на човек на тато ...

дано му помогнат милардите да не умре

Възрастта няма значение, когато става въпрос за отглеждане на дете. В класа на сина ни имаше една баба, която гледаше внука си, защото родителите му са загинали в пътно-транспортно произшествие, както и едно семейство лекари, доста възрастни, но изглеждаха самоуверени и единствените, които не се паникьосваха на родителски срещи. Нали и в България възрастните хора се грижат успешно за деца :-)

Това е разликата межди онези артисти и нашите артисти. Онези правят милиарди, нашите плачат за пенсии. Не че нашите са по-лоши. Социализмът мачка всичко по пътя си.

глупости на търкалета не съм и чувал за тая текила и не ме интересува - пия с голямо удоволствие ракия

Този не е ли роден 61 г и сега да е далеч от млад татко? Може да се радва че е дърт татко и е хванал последния (товарен) влак. Такова дете ще отиде да покара колело със сбръчкващия се тати на около седемдесетина години хаха

Като си вече известен по се отдава да направиш марка. Подозирам че би имал същият успех с паста за зъби а пак тази марка текила ако я беше подхванал по обикновен човек, съм сигурен че още нямаше да чуем за нея.

За другото не знам, но млад баща не е. Млад дядо, може би?!

скрии се някуде хатер - ти какво изгради / построи днес?

Рекламка!Числата нещо не излизат.