Яна Маринова и Деси Бакърджиева първи приятелки

Любителката на каскадите Яна Маринова призна, че с Деси Бакърджиева ги свързва истинско приятелство както на сцена, така и в живота.

Обратно в новината

Коментари - Яна Маринова и Деси Бакърджиева първи приятелки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деси Бакърджиева ми скри шапката с новата си роля във Фамилията! Браво! Яна не ми е особенно приятна, но и тя си има някакво присъствие.

ДЕСИ, ДЕСИ,ДЕСИ ЗАЩО ВСЕ ТЕ СВЪРЗВАТ С ТАЗИ?! ТИ СЕ ПРЕКРАСНА И ТАЛАНТЛИВА! УСПЕХ!

Не знам защо ми се струва, че те на са приятелки и всичко е медийна реклама. Деси Бакърджиева е изключително приятна дама и не и върви такава приятелка като Яна.

Деската ме кефи!

Само не знам за какво ми изтрихте коментара? Защо да не искам на задна......?

Въпросната Яна е силно неталантлива ,,актриса".Нахакана, демонстрираща високо самочувствие, но всъщност е едно нищо.А най- голямото й падение беше безличното й присъствие като,,водеща".

Яна беше много по -красива с руса косичка

Деска ме кефи, жалко, че не е свободна.

Яна е готина и това не подлежи на коментар, но като водеща е кръгла нула.Чувството и за хумор все едно е развивано в селска чалготека и не може да върже 5 приказки ако не са и написани предварително.На практика възможност за импровизация равана на 0 .

АМАН ОТ ТАКИВА ПСЕВДОЗВЕЗДИ. ПО ДОЛУ ПРОЧЕТОХ ЕДИН КОМЕНТАР ,ЧЕ ЯНЧЕТО НА ПИШЕЩИЯ МУ БИЛА ПРОТИВНА ,УВЕРЯВАМ ТЕ ПРИЯТЕЛЮ ,ЧЕ НЕ САМО НА ТЕБ ТИ СЕ СТРУВА ОТБЛЪСКВАЩА , АЗ БИХ КАЗАЛ ЕДИН ЧОВЕК ДОРИ И НЕСИМПАТИЧЕН ,НО ТАЛАНТЛИВ ПРОВОКИРА ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ,А ВЪПРОСНАТА НИТО ИМА ТАЛАНТ ,НИТО КОЙ ЗНАЕ КАКВА ВИЗИЯ , НО ЯВНО Е ПОПАДНАЛА В ТОЧНИЯ МОМЕНТ И НА ТОЧНИЯ ЧОВЕК И ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА И ПРИВИЛЕГИЯ ,КОЕТО Е МНОГО МНОГО ЖАЛКО ЗА ОСТАНАЛИТЕ ДОСТОЙНИ ,НО НЕДООЦЕНЕНИ ХОРА НА ИЗКУСТВОТО. АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ С ПРЕТЕНЦИИ

Яна е бойна мацка, но Деси е малко стъклена

Егати ' актрисите ' ..! Хахх !

Какво точно си дават една на друга?

Не знам защо, но Яна ми е много, ама много неприятна... Сигурно само на мен, защото я дават почти навсякъде... Даже и като водеща я видях... ама още по-зле... Та изводът ми е или че аз съм зле или че някой лансира Янчето... Нели съм я гледал и като игра е ок :)))

не ти е противна само на теб!

Жоро Илиев и обкръжението му са важна част от живота й, така че що да не е лансирана - първо за манИкенка, после за актриса, може и певица да е, що пък не!

kokobrais

С две думи- много зле!