Коментари - Приказката приключи: Димитър Рачков и Анита Димитрова се разделиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на снимките не е ли травестит?

Немаш пари - приказката свърши

Омръзнало и е на младата тигрица все мек да го гняви. Мъжете около и над 50 трябва да имат предвид едно- женските до 30-годишна възраст са млади, силни и ненаситни животни, които буквално могат да убият от секс всеки мъж, прехвърлил определена възраст. Едно е да насмогваш на такава ламя ако си на 30, съвсем по-трудно и опасно- на 50 и отгоре.

Нека да е опасно. :-)

Каква приказка?

"Въпреки че на пръв поглед да изглежда крехка, стегнатата си фигура всъщност поддържа с тренировки по бокс." На пръв поглед да изглежда крехка " От кое село д това? Югоизтока или североизток? Талаш

а тя какво работи не разбрах?

Явно знаеш от първа ръка, само не говори за "всеки" :-)

Зависи Баце, виж я гущерица как чинно си седи с тулупа, мислиш ли, че може да му намери уя под цялата тази мас и сланина? Тоя тип жени стоят с мъжете заради парите им, секса или ще го прежалят или ще си имат %бач отстрани и всичко точно...

Никой не го интересува. Била е с него само заради парите

Свършиха паричките на мечо и рязко погрозня и му стана с лош характер

Чичо Митко, не си толкова богат, че да се влачиш с такива парцали. Намери си нормална жена, не тоя шпаклован каликандзер.

Курва какво

Какво му придаваш такава важност??? Кой би бил с това подобие на мъж, по скоро клоун???

Като си намали циците и ноктите, може да говорим.

Тоя шут си пада само по боклуци, мн голям комплексар и за това си купува буквално такива курвентии, ако не беше популярен такива щеше само да ги гледа по тв хххххахахахаа

Друга ще му цоца парите. Но докога ще го дават този палячо по телевизията?! Само простотии ръси и се държи по един и същи идиотски начин още от Клиника на третия етаж. Не си давайте парите да му ходите и на измисленото шоу.

Подръжката на тая бръмчилка явно е доста висока, а и чичо митко не може да компенсира с тяло като Джизъса. А и не знам какво се занасят с тия дърти кранти, хвани си бедна ученичка като нормален мъж.

сега някоя на 19. тази я изучи

Надявам се да се е отал на младо. Сега може да почине на тишина и спокойствие без кифлосване.

Какво да работи, правила му се е на жена

Докато има овце ще има и овчари !

Еми като се хванеш с плеймейтка, обикновено така става... Продължаваме напред.

Кой го интересува?

Кой от двамата е печелившият??

Селяндури

Каква приказка? Дребен и рошав чичак, не особено красив с плачевни напъни да е забавен и обективно досаден с кльощава пръчка с електрин комплекс и с кофти филъри и кръгли импланти + татуиран полилей. Нимъ интир'суа!

Гонзо, нищо не разбираш от мъже и жени. На 60ти е по твърд от всекога и няма свършване. Друг въпрос че не ти е толкоз интересно и повтаяш само на премиерата. Жените до 30се интересуват от пари и ВНИМАНИЕ, секса между другото. Жените полидяват за, секс след 40.

Бяха смешни и нелепи. Добре да се разделили.

слепец какво е ебал, ми тази е “надуваема кукла” с гумена путка, гумени цици и гумена уста. Трябва да си извратен да ебеш изкуствено тяло.

Абе това Хасково само боклуци и курви ражда бе. Мунчо кауна, Асена ококорената и тая силиконовата.

Рачков само такива ги боде.Играч! Хаха

трябва да нямаш особени изисквания. Или да си мултимилионер. С каквито "смешки" ни "веселеше" през 90-те в "Клуб НЛО", с такива продължаваш... Не е смешно. По добре ходи да готвиш пико като брат си.

Тая новина е в "Уикенд" от миналата седмица. На първа корица (заглавна страница, за който си няма понятие от журналистика, като прънца от търговище). Щото има и втора, трета и четвърта. Ти си егати и мързеливото парче, честно!

Така е в днешно време...

Дръжте ни в течение. Приказките за глупаци нямат край

На чичака му е писнало на хуя да муши тая пластмасова кукла-боксьор. Сигурно и на нея й е додеяло да я гняви баща й. Или пък са свършили кинтите...абе, да си ебават майката и двамата. Живи и здрави и кой от къде е.

Тази уруспия разбра, че с дядо си няма бъдеще... А и с този уруфляк какво бъдеще може да има...

Рачков доста ми падна в очите когато се хвана за тази, то бива да си неадеквтатен бива, ма ачак пък толкоз. Да, бодвай младо ярешко, имаш пари, защо не, ама да си въобразяваш, че си във връзка с някаква златотърсачка говори, че си яко тъп...

Много важно този лигльо не мога да го гледам!

Гумени глави ? Помниш ли ги ?

Тря си зле та да се бодеш с тая пластмаса окапала. Лика прилика си бяха тия. Еднакво кухи. Еднакво тъпи. Еднакво гнусни. В суровата демократична реалност е пълно с платени шаврантии като тази. Дядките с кинти са по-малко. Ма и тъпаци бол.

Да си вземе пак Анита, ама Мейзер, че да го души със свински опашки. мухахаха

Митьоооо ! Заради едната пу.. ка ставаш за резил.

Как пък някой още му се вързва на този темерут. На екрана е артист но в живота… Толкова им е акъла.

Обичам мазни чичета да ме челастрят душманската.

Тьез от Аскьой много върьежни, уа!

Селяка пак отърва кожата. Явно е късметлия...

Поиграл си е. Видял е, че няма нищо и се е отървал. Странно е, че изобщо се е занимавал...

Защо те интересува личния му живот