Принц Андрю пак иска да прекрати делото за сексуално посегателство

Адвокатите му твърдят, че обвинителката Джюфре няма право да се съди с него в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“Господинът” да си знае мястото и да не си мисли, че всичко му е позволено. Какво прави той с 15 годишно момиче да се забавлява? Къде му е главата? А какво стана между другото с приятелчето му Дже фри Епст-Ийн. Той май се обе си в килията си. Или е в затвора. Не знам. Всъщност не ме интересува. Интересно ми е какво ще им струва, за да го измъкнат? И второ дали приятелчето му е имало тефтерче с 90 МАЛОЛЕТНИ момичета, които е трябвало да седят на разположение на глезените богаташки мамини синчета, които се възползват от момичета в неравностойно положение….дано разберем какво ще стане,

ти питая по-добре, какво прави 15 годишна с 3-4 пъти по-дърти от нея.

Е нали искала само справедливост?! Защо не оттегли иска за паричното обезщетение?

Защо да го оттегли? Защото е била се КС робиня ли? Пожелавам й да го спечели и Андрю ако няма пари, крали цата е насреща.

Защото е казала, че парите не я интересуват и иска само справедливост, затова.

Затова….А маминото синче не трябва да бъде наказано. Ясно. Добре че има закони и никой освен закона не може да определи кой на какво има право. Съвзела се е жената и сега ще си потърси правото морално, материално и каквото там е справедливо.

Делото е гражданско ве. Какво наказание. Идиот.

Като не ги разбираш тези неща, Ве, идиот. И по гражданските дела има наказания.

Хахахаха! Само ако знаеше колко си прост щеше да е приказно. Делото е гражданско и ищцата иска обезщетение. В гражданското право няма наказание, а отговорност за имуществени и неимуществени вреди, която се изразява в парично обезщетение за пострадалия.

На ясно съм, бе моме. Ама мерси, че се мислиш за по-умна от другите. Малко накание ли е да ти размятат името наляво-надясно и да трябва да платиш обезщетение. А в нормалните страни и прокуратурата се самосезира. Не чакат някой да им каже хайде бе, осъдете го този бе!

Не се имам за по-умна. Просто спориш за неща, в които не си компетентен, а за разлика от тебе аз съм търкала чиновете 5 години в Юридическия. Наказанието е наложена от съд държавна принуда, която по същество е ограничаване или лишаване от права на лице, което е извършило престъпление. Това, за което ти говориш е обществена реакция. Недопустимо е като наказание да бъде налагано лишаване от добро име, което е основно човешко право. Дори и в щатите!

Спри да бръщолевиш тъпизми! Кой налага наказание “ лишаване от добро име”? Ще го накажат да й плати обезщетение и ако се сезира прокуратурата, може да има и друго наказание

Вземи да четеш с разбиране. Такова наказание няма, не може и да има. Първо си виж тъпите коментари. И запомни, че гражданските съдилища не налагат наказания, защото не им е в компетенциите. Мега тъпо парче си.

Пак таа тъпа скейтърка. Знам, ма, знам. Ама като си киснала в юридическия какво? Супер адвокат стана ли? Богата стана ли? Научила 5 неща и голяма работа! „поклон”. Чета и разбирам много добре, за мен важното е Андрейчо да си плати за греховете. За теб не знам. Анадън му?

Да! Станах защото съм се учила и продължавам да уча от най-добрите! Андрю, че ще си плаща за греховете, ще си плаща, но как и по какъв начин - това е Божа работа. Въпросът е ищцата, която претендира, че иска "само" справедливост не се откаже от материалния иск след като толкова парите не я интересуват. Въпросът драги е, че тази,на която ти съчувстваш като на жертва, съвсем не е жертва. Знаела е за какво става въпрос и се е съгласявала. Сега е на едни сърги години и решава са осребри още веднъж. Ако толкова искаше справедливост щеше да внесе обвинение в наказателен съд, а не в граждански. "На курва вяра да нямаш", казваше баба ми и тя се оказа много права. Всъщност всички курви са елементарни и прозрачни, и ги интересуват единствено парите и общественото внимание. Затова ивам принцип, че интереси на курви не защитавам.

На мен не ми е ясно, с какъв акъл момиче на 14-17 години, отива и се среща с мъже на 45+ по разни острови, луксозни хотели и частни самолети. Какво си мисли, че ще прави там? Кой ще плати хиляди долари, за нищо? Също така, профила на тези момичета е все модели, манекенки или разни събирани от бедните квартали. Плюс това, надали някой ще хване някой от улицата и ще го закара на среща с принцове и милиардери. Това си е било цяла организация, даже са ги водили на доктор преди срещите.

Кралицата тайничко го подкрепяла с парички по делото, че той не можел да си плаща за адвокатите. Маааамино синче!

като и гледам нахилената физиономия, никак не прилича на жертва. Взела е съзнателно добри пари, за секс с баткото и сега вижда страхотен шанс да направи яки кинти като се прави на света вода ненапита. Долна разпоретина!

В каква каша си се забъркал Андрю.